Şemsettin Ceyhan: "Langırt da oynarız namaz da kılarız"

Kocaeli 30.05.2017 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şemsettin Ceyhan: "Langırt da oynarız namaz da kılarız"

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ev sahipliği yapan Başkan Ceyhan, il başkanları toplantısı sonrası langırt oynamalarının kamuoyunda çok konuşulması üzerine bir açıklama yaptı. Ceyhan, “Langırt oynadığımız gibi teravihte de aynı safta durabiliriz. Kent böyle şeyleri zenginlik saymalı.” Dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve partililer de eşlik etti. BİZİM BULUŞMAMIZ ZENGİNLİK Ziyarete ev sahipliği yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Biz bundan birkaç hafta önce SP’ye ve DSP’ye ziyarette bulunmuştuk. Sağ olsun kendileri de iadeyi ziyarette bulundular. Ayaklarınıza sağlık” dedi. İl Başkanları toplantısı hakkında açıklama yapan Ceyhan, “Langırt oynadığımız gibi teravihte de aynı safta durabiliriz. Kent böyle şeyleri zenginlik saymalı. Bugün biz her konuyu birbirimize giydirerek yapmaktan ziyade masada oturarak konuşuyoruz. Bizim kimseyi görmezden gelecek bir halimiz yok. Masada samimi olunan her konuda biz adım atıyoruz. Bizler bu taleplere destek olmaya çalışacağız. Milletin emanetini, milletin faydasına kullanmak en doğrusu” ifadelerini kullandı. BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “Bizim insani ilişkilerimiz birileri tarafından farklı yorumlansa da biz birlikte yürümeye devam edeceğiz. Yanlışlar varsa münasip bir dille eleştireceğiz dedik. Bu fikrimiz devam ediyor. Biz başkanımızın ziyaretinin ardından bir iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Biz oyun salonlarında da her yerde toplantımızı yaparız. Biz buluşunca laylaylom yapmıyoruz. Kentin sorunlarını konuşuyoruz. En azından bir fikir alışverişi oluyor. Bu birliktelik birilerini rahatsız ediyor. Tıpkı referandum sonrası insanları sokağa çıkmaya davet eden anlayışta olduğu gibi. Biz bu anlayışa uymadık” dedi. İL BAŞKANLARI MAÇ YAPACAK Sözlerine devam eden Dedeoğlu, “DSP kurucu başkanı Bülent Ecevit’in adının verilmesini gündeme getirmiştim. Outlet Center’ın bulunduğu köprünün adına Bülent Ecevit adı verildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Şemsettin Bey’e teşekkür ediyorum” dedi. Ardından yeniden söz alan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İl başkanlarımız ve bürokratlar ile bir gün teravihten sonra maç yapmayı planlıyoruz. Günü henüz net değil ama saat 00.00- 01.00 arasında düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ev sahipliği yapan Başkan Ceyhan, il başkanları toplantısı sonrası langırt oynamalarının kamuoyunda çok konuşulması üzerine bir açıklama yaptı. Ceyhan, “Langırt oynadığımız gibi teravihte de aynı safta durabiliriz. Kent böyle şeyleri zenginlik saymalı.” Dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve partililer de eşlik etti.

BİZİM BULUŞMAMIZ ZENGİNLİK

Ziyarete ev sahipliği yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Biz bundan birkaç hafta önce SP’ye ve DSP’ye ziyarette bulunmuştuk. Sağ olsun kendileri de iadeyi ziyarette bulundular. Ayaklarınıza sağlık” dedi. İl Başkanları toplantısı hakkında açıklama yapan Ceyhan, “Langırt oynadığımız gibi teravihte de aynı safta durabiliriz. Kent böyle şeyleri zenginlik saymalı. Bugün biz her konuyu birbirimize giydirerek yapmaktan ziyade masada oturarak konuşuyoruz. Bizim kimseyi görmezden gelecek bir halimiz yok. Masada samimi olunan her konuda biz adım atıyoruz. Bizler bu taleplere destek olmaya çalışacağız. Milletin emanetini, milletin faydasına kullanmak en doğrusu” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “Bizim insani ilişkilerimiz birileri tarafından farklı yorumlansa da biz birlikte yürümeye devam edeceğiz. Yanlışlar varsa münasip bir dille eleştireceğiz dedik. Bu fikrimiz devam ediyor. Biz başkanımızın ziyaretinin ardından bir iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Biz oyun salonlarında da her yerde toplantımızı yaparız. Biz buluşunca laylaylom yapmıyoruz. Kentin sorunlarını konuşuyoruz. En azından bir fikir alışverişi oluyor. Bu birliktelik birilerini rahatsız ediyor. Tıpkı referandum sonrası insanları sokağa çıkmaya davet eden anlayışta olduğu gibi. Biz bu anlayışa uymadık” dedi.

İL BAŞKANLARI MAÇ YAPACAK

Sözlerine devam eden Dedeoğlu, “DSP kurucu başkanı Bülent Ecevit’in adının verilmesini gündeme getirmiştim. Outlet Center’ın bulunduğu köprünün adına Bülent Ecevit adı verildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Şemsettin Bey’e teşekkür ediyorum” dedi. Ardından yeniden söz alan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İl başkanlarımız ve bürokratlar ile bir gün teravihten sonra maç yapmayı planlıyoruz. Günü henüz net değil ama saat 00.00- 01.00 arasında düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.