19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Semt Konakları geleceğe yatırım yapıyor

Çayırova 10.01.2019 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Semt Konakları geleceğe yatırım yapıyor

Çayırova Belediyesi’nin Semt Konakları Türkiye’ye örnek bir hal aldı.

HABER: ÖMÜR KAVRAN Çayırova Belediyesi’nin Semt Konakları Türkiye’ye örnek bir hal aldı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından hayata geçirirken Anne ve Çocuk Semt Konakları, Türkiye genelinde çok konuşulmaya başlandı. Spor, müzik, eğitim gibi bir çok dalda Çayırova’nın geleceği çocuklar ve gündelik ev hayatının dışına çıkmak isteyen annelere özel eğitimler düzenleniyor. 7 mahallede Semt Konakları Çayırova’yı marka haline getirdi. Başkan Demirci önemli bir konuda daha bölgeye damgasını vururken, artık Ulusal Medyanın da yapılan hizmetler dikkatini çekmeye başladı. Başkan Demirci, semt konaklarında kurslara 4 yaşından itibaren çocukları aldıklarını ve Üniversiteye kadar tercih ettikleri alanda yetiştirdiklerini ifade ederek anneler içinde herhangi bir yaş kısıtlaması olduğunu dile getirdi. Çayırova’da en önem verdikleri konunun eğitim olduğuna dikkati çeken Demirci, geleceğin inşasının anneler ve çocuklarla beraber gerçekleşeceğine dikkati çekti.
Çayırova Belediyesi’nin Semt Konakları Türkiye’ye örnek bir hal aldı.

HABER: ÖMÜR KAVRAN

Çayırova Belediyesi’nin Semt Konakları Türkiye’ye örnek bir hal aldı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından hayata geçirirken Anne ve Çocuk Semt Konakları, Türkiye genelinde çok konuşulmaya başlandı. Spor, müzik, eğitim gibi bir çok dalda Çayırova’nın geleceği çocuklar ve gündelik ev hayatının dışına çıkmak isteyen annelere özel eğitimler düzenleniyor. 7 mahallede Semt Konakları Çayırova’yı marka haline getirdi. Başkan Demirci önemli bir konuda daha bölgeye damgasını vururken, artık Ulusal Medyanın da yapılan hizmetler dikkatini çekmeye başladı. Başkan Demirci, semt konaklarında kurslara 4 yaşından itibaren çocukları aldıklarını ve Üniversiteye kadar tercih ettikleri alanda yetiştirdiklerini ifade ederek anneler içinde herhangi bir yaş kısıtlaması olduğunu dile getirdi. Çayırova’da en önem verdikleri konunun eğitim olduğuna dikkati çeken Demirci, geleceğin inşasının anneler ve çocuklarla beraber gerçekleşeceğine dikkati çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.