Semt Konaklarına Devam

Dilovası 24.10.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Semt Konaklarına Devam

Dilovası Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde hizmete girecek olan çok amaçlı Semt Konağı inşaat çalışmalarını devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimiz kapsamında ilçe kültürüne uygun içerisinde taziye evi, mescid, kütüphane ve çocuk oyun grubunun olacağı çok amaçlı semp konakları inşa etmeye devam ediyoruz Semt Konakları vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaç doğrultusunda belirliyoruz” dedi. Turgut Özal Mahallesi sakinleri yapılacak Semt Konağından dolayı başkan Ali TOLTAR ve ekibine teşekkür etti.
Dilovası Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde hizmete girecek olan çok amaçlı Semt Konağı inşaat çalışmalarını devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimiz kapsamında ilçe kültürüne uygun içerisinde taziye evi, mescid, kütüphane ve çocuk oyun grubunun olacağı çok amaçlı semp konakları inşa etmeye devam ediyoruz Semt Konakları vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaç doğrultusunda belirliyoruz” dedi.

Turgut Özal Mahallesi sakinleri yapılacak Semt Konağından dolayı başkan Ali TOLTAR ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.