Sen busun Ramazan Hoca!

Spor 16.03.2017 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sen busun Ramazan Hoca!

  Darıca Gençlerbirliği’nda görev yaptığı süre boyunca sarı yeşilli camiaya önemli değerler katan, tecrübesi, donanımı ve işine olan saygısıyla Darıca’da derin izler bırakarak Kozan Belediyespor’un başına geçen Teknik Direktör Ramazan Silin, yeni takımını adeta şaha kaldırdı. Devre arasında ligin dibine demir atan Kozan Belediyespor’a adeta hayat veren Silin, ikinci takımının başında oynadığı 10 maçta 20 puan toplayarak Adana temsilcisini 11.sıraya kadar yükseltti. MUAZZAM BAŞARI MANŞETLERE TAŞINDI Sahasında oynadığı 5 maçın tamamını kazanan ve dün deplasmanda Manavgatspor’u eski bir Darıca G.B futbolcusu olan Yunus Emre Albayrak’ın golüyle 1-0 yenen Kozan Belediyespor, puanını 35’e çıkararak ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kozan yerel basını Teknik Direktör Ramazan Silin’in bu önemli başarısını manşetlere taşırken, deneyimli teknik patron farkını bu kez de Adana semalarında ortaya koydu.  

 

Darıca Gençlerbirliği’nda görev yaptığı süre boyunca sarı yeşilli camiaya önemli değerler katan, tecrübesi, donanımı ve işine olan saygısıyla Darıca’da derin izler bırakarak Kozan Belediyespor’un başına geçen Teknik Direktör Ramazan Silin, yeni takımını adeta şaha kaldırdı. Devre arasında ligin dibine demir atan Kozan Belediyespor’a adeta hayat veren Silin, ikinci takımının başında oynadığı 10 maçta 20 puan toplayarak Adana temsilcisini 11.sıraya kadar yükseltti.

MUAZZAM BAŞARI MANŞETLERE TAŞINDI

Sahasında oynadığı 5 maçın tamamını kazanan ve dün deplasmanda Manavgatspor’u eski bir Darıca G.B futbolcusu olan Yunus Emre Albayrak’ın golüyle 1-0 yenen Kozan Belediyespor, puanını 35’e çıkararak ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kozan yerel basını Teknik Direktör Ramazan Silin’in bu önemli başarısını manşetlere taşırken, deneyimli teknik patron farkını bu kez de Adana semalarında ortaya koydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.