Sen düşün Zafer!

Spor 07.12.2017 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sen düşün Zafer!

GEBZESPOR ÇİFT KALE MAÇLA ZAFERSPOR PROVASINI YAPTI

Lider Gebzespor, sahasında Zaferspor ile oynayacağı maç öncesinde bugün taktiksel çift kale maçla hazırlıklarını sürdürürken, hücum hattında gol ile sonuçlanan ataklar yüzleri güldürdü. Spor Toto BAL 11.Grup’un 12.haftasında Pazar günü sahasında Bursa Zaferspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor, bu karşılaşma öncesinde bugün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mehmet Akdemir yönetiminde saat 11.00’da başlayan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, mor beyazlılar taktiksel çift kale maç yaparak, bir anlamda Zaferspor maçının provasını gerçekleştirdi. Çift kalede çalışılmış pozisyonların gol dönüşmesi teknik heyeti memnun ederken, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları yüzleri güldürdü. Zaferspor maçı öncesinde Gebzespor’da sakatlığı devam eden Yavuz Özsevim dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
GEBZESPOR ÇİFT KALE MAÇLA ZAFERSPOR PROVASINI YAPTI

Lider Gebzespor, sahasında Zaferspor ile oynayacağı maç öncesinde bugün taktiksel çift kale maçla hazırlıklarını sürdürürken, hücum hattında gol ile sonuçlanan ataklar yüzleri güldürdü.

Spor Toto BAL 11.Grup’un 12.haftasında Pazar günü sahasında Bursa Zaferspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor, bu karşılaşma öncesinde bugün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mehmet Akdemir yönetiminde saat 11.00’da başlayan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, mor beyazlılar taktiksel çift kale maç yaparak, bir anlamda Zaferspor maçının provasını gerçekleştirdi. Çift kalede çalışılmış pozisyonların gol dönüşmesi teknik heyeti memnun ederken, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları yüzleri güldürdü. Zaferspor maçı öncesinde Gebzespor’da sakatlığı devam eden Yavuz Özsevim dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.