Şen ola Çayırova! 2-0

Spor 16.12.2018 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şen ola Çayırova! 2-0

Çayırovaspor tam yol ileri. Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, ilk yarının son haftasında sahasında konuk ettiği Bornova Yeşilovaspor’u muhteşem futbolu sonucunda 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyete attı. Kuştepe Stadı’nda oynanan maçın henüz 9.dakikasında kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde topa klas bir dokunuş yapan İshak Kurt, yeşil siyahlıları 1-0 öne geçirdi. DERBENT’İN ÜZERİNE ÇIKTI Mücadelenin özellikle ikinci yarısında gol kaçırma yarışına giren Çayırovaspor’da 70.dakika sahneye çıkan Cevat Kuy attığı güzel golle maçın skorunu tayin etti. Bu sonucun ardında puanını 13’e çıkaran Çayırovaspor, iki basamak birden yükselerek 10 sıraya yerleşirken, haftayı puansız kapatan rakibi Büyük Derbentspor’un da üzerine çıktı.

Çayırovaspor tam yol ileri. Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, ilk yarının son haftasında sahasında konuk ettiği Bornova Yeşilovaspor’u muhteşem futbolu sonucunda 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyete attı. Kuştepe Stadı’nda oynanan maçın henüz 9.dakikasında kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde topa klas bir dokunuş yapan İshak Kurt, yeşil siyahlıları 1-0 öne geçirdi.

DERBENT’İN ÜZERİNE ÇIKTI

Mücadelenin özellikle ikinci yarısında gol kaçırma yarışına giren Çayırovaspor’da 70.dakika sahneye çıkan Cevat Kuy attığı güzel golle maçın skorunu tayin etti. Bu sonucun ardında puanını 13’e çıkaran Çayırovaspor, iki basamak birden yükselerek 10 sıraya yerleşirken, haftayı puansız kapatan rakibi Büyük Derbentspor’un da üzerine çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.