SENEYE HERŞEY FARKLI OLACAK

Darıca 23.04.2018 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SENEYE HERŞEY FARKLI OLACAK

Darıca CHP İlçe Başkanlığı sabah saatlerinde resmi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamalarına katılmasının ardından partililerinin katılımı ile öğleden sonra yine Cumhuriyet Meydanı’nda bir çelenk sunum programı daha gerçekleştirdi. Partililer daha sonra sahilde bir uçurtma şenliği programı yaptı.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunum töreninde İlçe Başkanı Yakup Törk ve beraberinde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık Atatürk Anıtı’na çelenk koydular. Saygı Duruşu ve İstikalal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Yakup Törk meydanda bulunan partilileri ve vatandaşlara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Törk Konuşmasında, “Gelecek yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem ülke genelinde hem de Darıca’da daha coşkulu adeta bir şenlik havasında kutlanacak. Çünkü şuna inanıyorum ki CHP gelecek yıl iktidarda yer alacak ve ülkede Atatürk’ün bizlere hediye ettiği tüm bayramlar layık edildiği şekilde kutlanacak. Atatürk’ün adını söyleyemeyenler, sanki askerlik arkadaşıymış gibi Mustafa Kemal diye ondan bahsedenlere Atatürk demeyi öğreteceğiz. “dedi. SAHİLDE Kİ ŞENLİK ALANINA YÜRÜDÜLER Cumhuriyet Meydanı’nda ki törenin ardından Darıca Sahilinde düzenledikleri Uçurtma Şenliği alanına şarkılar ve marşlar eşliğinde yürüyerek giden İlçe Başkanı Törk ve diğer partilileri burada yoğun bir aile karşıladı. Çocukları ile birlikte bir çok yarışma ve oyunun yapıldığı sahilde çocuklara uçurtmalar hediye edildi. Havanın da güneşli olması nedeniyle şenlik yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Darıca CHP İlçe Başkanlığı sabah saatlerinde resmi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamalarına katılmasının ardından partililerinin katılımı ile öğleden sonra yine Cumhuriyet Meydanı’nda bir çelenk sunum programı daha gerçekleştirdi. Partililer daha sonra sahilde bir uçurtma şenliği programı yaptı.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunum töreninde İlçe Başkanı Yakup Törk ve beraberinde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık Atatürk Anıtı’na çelenk koydular. Saygı Duruşu ve İstikalal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Yakup Törk meydanda bulunan partilileri ve vatandaşlara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Törk Konuşmasında, “Gelecek yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem ülke genelinde hem de Darıca’da daha coşkulu adeta bir şenlik havasında kutlanacak. Çünkü şuna inanıyorum ki CHP gelecek yıl iktidarda yer alacak ve ülkede Atatürk’ün bizlere hediye ettiği tüm bayramlar layık edildiği şekilde kutlanacak. Atatürk’ün adını söyleyemeyenler, sanki askerlik arkadaşıymış gibi Mustafa Kemal diye ondan bahsedenlere Atatürk demeyi öğreteceğiz. “dedi.

SAHİLDE Kİ ŞENLİK ALANINA YÜRÜDÜLER

Cumhuriyet Meydanı’nda ki törenin ardından Darıca Sahilinde düzenledikleri Uçurtma Şenliği alanına şarkılar ve marşlar eşliğinde yürüyerek giden İlçe Başkanı Törk ve diğer partilileri burada yoğun bir aile karşıladı. Çocukları ile birlikte bir çok yarışma ve oyunun yapıldığı sahilde çocuklara uçurtmalar hediye edildi. Havanın da güneşli olması nedeniyle şenlik yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.