Şenol Hoca Darıca maçı için tepki gösterdi

Spor 27.11.2016 - 21:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şenol Hoca Darıca maçı için tepki gösterdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçta rakiplerine karşı dinamik bir görüntü ortaya koyamadıklarını söyledi. Basın toplantısında salı günü oynayacakları Darıca G.B ile Türkiye Ziraat Kupası karşılaşması için de, "Bu planlamayı yapanlar iyi niyetli değil." dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bir puan almanın sevindirici olmadığını vurgulayarak, "Kazanan takım olabilirdik. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz." dedi. Agresif ve takım oyunu oynayan bir rakibe karşı mücadele verdiklerine dikkati çeken Güneş, "Baskılarda geç kalmamız, topu da hızlı çeviremediğimiz için rakibin işini kolaylaştırdık. 20-25 dakikada üstünlüğü onlara verdik. Maçın tamamına baktığımızda dinamik bir yapımız olmadı. İyi kapanan, rakibi rahatsız eden ve baskı yapan takıma karşı daha dinamik ve iyi pas yaparak oynamak gerekiyor. Bunun için güç gerekiyor, maalesef yüzde yüz dinamizmi kullanamadık." diye konuştu. Lig planlamasına tepki Süper Lig ve Avrupa'nın ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda maçlara başlayacaklarını hatırlatan Şenol Güneş, maç takvimiyle ilgili yapılan planlamaya tepki gösterdi. Yoğun tempo içinde 3 günde bir oynayan takımların bazılarının üstüne koyduğunu, bazılarının olumsuz etkilendiğine dikkati çeken tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: "Lig planlamasının aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Maç pazar günü olabilirdi, kupa mücadelesini salı gününe koyarak milleti kandırmaya çalışıyorlar, çarşambaya koysalardı. Dinamo Kiev maçı salı günü, en zor maçları üst üste yapıyoruz. Fenerbahçe, Kiev arkasından Bursaspor. Tur atlarsak Şampiyonlar Ligi, Galatasaray ve yine Şampiyonlar Ligi maçı. Kimin ne niyetli olduğunu bilmiyorum ama yanlış olduğunu söylüyorum. Salı günü kupa maçı oynayacağız. Darıca'dan Kocaeli'ne niye aldılar, bilmiyorum. Sahanın kötü olduğunu söylediler. Biz söylediğimizde tam tersini yapıyorlar. Planlamanın nasıl yapıldığını, neye göre yapıldığını, perde arkasını görürseniz iyi anlarsınız. (Derbi maçı) Cuma günü oynayıp Kiev'e gitseydim daha iyi olmaz mıydı?" Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili soru üzerine Güneş, "Derbiye kadar en az puan kayıplarıyla, kafa kafaya gitmek istiyorduk. Fenerbahçe maçından önce Darıca karşılaşmamız var. Şu an ona konsantre oluyoruz." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçta rakiplerine karşı dinamik bir görüntü ortaya koyamadıklarını söyledi. Basın toplantısında salı günü oynayacakları Darıca G.B ile Türkiye Ziraat Kupası karşılaşması için de, "Bu planlamayı yapanlar iyi niyetli değil." dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bir puan almanın sevindirici olmadığını vurgulayarak, "Kazanan takım olabilirdik. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz." dedi.

Agresif ve takım oyunu oynayan bir rakibe karşı mücadele verdiklerine dikkati çeken Güneş, "Baskılarda geç kalmamız, topu da hızlı çeviremediğimiz için rakibin işini kolaylaştırdık. 20-25 dakikada üstünlüğü onlara verdik. Maçın tamamına baktığımızda dinamik bir yapımız olmadı. İyi kapanan, rakibi rahatsız eden ve baskı yapan takıma karşı daha dinamik ve iyi pas yaparak oynamak gerekiyor. Bunun için güç gerekiyor, maalesef yüzde yüz dinamizmi kullanamadık." diye konuştu.

Lig planlamasına tepki

Süper Lig ve 
Avrupa'nın ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda maçlara başlayacaklarını hatırlatan Şenol Güneş, maç takvimiyle ilgili yapılan planlamaya tepki gösterdi.

Yoğun tempo içinde 3 günde bir oynayan takımların bazılarının üstüne koyduğunu, bazılarının olumsuz etkilendiğine dikkati çeken tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:

"Lig planlamasının aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Maç pazar günü olabilirdi, kupa mücadelesini salı gününe koyarak milleti kandırmaya çalışıyorlar, çarşambaya koysalardı. 
Dinamo Kiev maçı salı günü, en zor maçları üst üste yapıyoruz. FenerbahçeKiev arkasından Bursaspor. Tur atlarsak Şampiyonlar Ligi, Galatasaray ve yine Şampiyonlar Ligi maçı. Kimin ne niyetli olduğunu bilmiyorum ama yanlış olduğunu söylüyorum. Salı günü kupa maçı oynayacağız. Darıca'dan Kocaeli'ne niye aldılar, bilmiyorum. Sahanın kötü olduğunu söylediler. Biz söylediğimizde tam tersini yapıyorlar. Planlamanın nasıl yapıldığını, neye göre yapıldığını, perde arkasını görürseniz iyi anlarsınız. (Derbi maçı) Cuma günü oynayıp Kiev'e gitseydim daha iyi olmaz mıydı?"

Süper Lig'in 13. haftasında 
Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili soru üzerine Güneş, "Derbiye kadar en az puan kayıplarıyla, kafa kafaya gitmek istiyorduk. Fenerbahçe maçından önce Darıca karşılaşmamız var. Şu an ona konsantre oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.