‘ŞENSOY DÜRÜM PARK’ fark yaratacak!

Darıca 11.11.2016 - 19:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘ŞENSOY DÜRÜM PARK’ fark yaratacak!

‘ŞENSOY DÜRÜM PARK’ fark yaratacak!

Şensoy Dürüm Park yenilenen yüzüyle yarın Darıcalılar’ın hizmetine giriyor. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi No:492 (TED Bankası karşısı) adresinde yaklaşık iki yıldan bu yana hizmet veren Şensoy Dürüm Park, ‘’Lezzetin Darıca’daki adresi’’ sloganıyla ve birbirinden lezzetli ızgara çeşitleriyle Darıcalılar’ın damak tadına hitap edecek. İŞİN EHLİ KADİR AYDOĞDU Yaklaşık 35 yıldır yemek sektörünün içinde bulunan, deyim yerindeyse mesleğin mutfağında yetişen Kadir Aydoğdu’nun işletmeciliğinde Darıca’da fark yaratmaya aday olan Şensoy Dürüm Park, yarın saat 12:00’da düzenlenecek olan açılış töreniyle hizmete girecek. ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Şensoy Dürüm Park işletmecisi Kadir Aydoğdu yarın yapılacak olan açılış öncesi yaptığı açıklamada, açılışa tüm Darıcalılar’ı davet etti. 35 yıllık mesleki donanımıyla müşterilerinin damak tadına hitap edeceklerini belirten Aydoğdu, temiz ve güler yüzlü servisin yanı sıra, müşteri memnuniyetini ön planda tutacaklarının altını çizdi. EV VE İŞ YERLERİNE PAKET SERVİSİ Hizmette sınır tanımayan Şensoy Dürüm Park, 0262 655 05 01 numaralı telefonla ‘ALO PAKET’ servisiyle ev ve iş yerlerine paket servis de yapacak.
‘ŞENSOY DÜRÜM PARK’ fark yaratacak!

Şensoy Dürüm Park yenilenen yüzüyle yarın Darıcalılar’ın hizmetine giriyor. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi No:492 (TED Bankası karşısı) adresinde yaklaşık iki yıldan bu yana hizmet veren Şensoy Dürüm Park, ‘’Lezzetin Darıca’daki adresi’’ sloganıyla ve birbirinden lezzetli ızgara çeşitleriyle Darıcalılar’ın damak tadına hitap edecek.

İŞİN EHLİ KADİR AYDOĞDU

Yaklaşık 35 yıldır yemek sektörünün içinde bulunan, deyim yerindeyse mesleğin mutfağında yetişen Kadir Aydoğdu’nun işletmeciliğinde Darıca’da fark yaratmaya aday olan Şensoy Dürüm Park, yarın saat 12:00’da düzenlenecek olan açılış töreniyle hizmete girecek.

ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Şensoy Dürüm Park işletmecisi Kadir Aydoğdu yarın yapılacak olan açılış öncesi yaptığı açıklamada, açılışa tüm Darıcalılar’ı davet etti. 35 yıllık mesleki donanımıyla müşterilerinin damak tadına hitap edeceklerini belirten Aydoğdu, temiz ve güler yüzlü servisin yanı sıra, müşteri memnuniyetini ön planda tutacaklarının altını çizdi.

EV VE İŞ YERLERİNE PAKET SERVİSİ

Hizmette sınır tanımayan Şensoy Dürüm Park, 0262 655 05 01 numaralı telefonla ‘ALO PAKET’ servisiyle ev ve iş yerlerine paket servis de yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.