19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sepaş Enerji’den genç sporcuya destek

Spor 17.11.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sepaş Enerji’den genç sporcuya destek

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Türkiye Kano Milli Takım sporcusu ve Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10’uncu sırada bulunan Mustafa Özmen’e sponsor oldu.

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Türkiye Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen’e destek oluyor. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10’uncu sırada bulunan Mustafa Özmen otoritelerce gelecek vaat eden önemli sporcular arasında gösteriliyor. Sepaş Enerji tarafından düzenlenen basın toplantısına Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen, Sepaş Enerji Pazarlama Müdürü Oya Seçkinler, Kurumsal İletişim Sorumlusu Batuhan Basalak katılım gösterdi. AİLEM DE KANO SPORCUSUYDU Sepaş Enerji tarafından düzenlenen basın toplantısında söz alan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar: “Sepaş Enerji olarak, sağladığımız avantajlar ve yeniliklerimizin yanı sıra sosyal etkinliklerle de tüketicilerimizin hayatına dokunmaya çok önem veriyoruz. Bu yıl itibariyle de Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ve Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen’in sponsorluğunu Sepaş Enerji olarak biz üstlendik. Genelde sporlar başarı görüldüğü takdirde ilgi görür. Ancak benim annem ve babamda gençken kano sporu ile uğraşıyordu” ifadelerini kullandı. YANINDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ Aynı zamanda şirket olarak bölgemizdeki bu tür sportif faaliyetleri destekliyoruz diyerek sözlerine devam eden Safar, “Özellikle gençler ve çocuklar ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Mustafa Özmen, bölgemizi ve Türkiye’yi Kano Milli Takımında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil ediyor. Mustafa Özmen’in katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunuyor. Sepaş Enerji olarak genç sporcunun yanında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. DİLERİM DAHA İYİ DERECELER ALIRIM Toplantıya katılan Mustafa Özmen, “Yaklaşık 6 yıldır bu sporu yapıyorum. Gerçekten emek isteyen bir spordur. Sürekli faal olmanız gerekiyor. Bu yüzden hayatınızın çoğu kısmından taviz verip bu spora odaklanmanız gerekiyor. Hedefim, Avrupa ve sonrasında dünya şampiyonu olmak. Sepaş Enerji’ye desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Duyduğum anda çok mutlu oldum. Hatta inanamadım. Sonrasında motivasyonum daha da arttı. Dilerim ki aldığım bu destekle ülkem için daha iyi dereceler elde ederim” şeklinde konuştu.. MUSTAFA ÖZMEN KİMDİR? 1997 Adapazarı doğumlu Mustafa Özmen, 2013 yılında kano sporuna başladı, 2014 yılında Milli Takıma seçildi. Türkiye’yi Kano Milli Takımında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmektedir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ve kendi adına katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunmakta olup Türkiye’de gerçekleşen birçok yarıştan madalya ve dereceyle dönmektedir. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10’uncu sırada bulunan Mustafa Özmen, gelecek vadeden bir sporcu olarak gösteriliyor.
Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Türkiye Kano Milli Takım sporcusu ve Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10’uncu sırada bulunan Mustafa Özmen’e sponsor oldu.

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Türkiye Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen’e destek oluyor. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10’uncu sırada bulunan Mustafa Özmen otoritelerce gelecek vaat eden önemli sporcular arasında gösteriliyor. Sepaş Enerji tarafından düzenlenen basın toplantısına Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen, Sepaş Enerji Pazarlama Müdürü Oya Seçkinler, Kurumsal İletişim Sorumlusu Batuhan Basalak katılım gösterdi.

AİLEM DE KANO SPORCUSUYDU

Sepaş Enerji tarafından düzenlenen basın toplantısında söz alan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar: “Sepaş Enerji olarak, sağladığımız avantajlar ve yeniliklerimizin yanı sıra sosyal etkinliklerle de tüketicilerimizin hayatına dokunmaya çok önem veriyoruz. Bu yıl itibariyle de Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ve Kano Milli Takım sporcusu Mustafa Özmen’in sponsorluğunu Sepaş Enerji olarak biz üstlendik. Genelde sporlar başarı görüldüğü takdirde ilgi görür. Ancak benim annem ve babamda gençken kano sporu ile uğraşıyordu” ifadelerini kullandı.

YANINDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Aynı zamanda şirket olarak bölgemizdeki bu tür sportif faaliyetleri destekliyoruz diyerek sözlerine devam eden Safar, “Özellikle gençler ve çocuklar ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Mustafa Özmen, bölgemizi ve Türkiye’yi Kano Milli Takımında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil ediyor. Mustafa Özmen’in katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunuyor. Sepaş Enerji olarak genç sporcunun yanında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

DİLERİM DAHA İYİ DERECELER ALIRIM

Toplantıya katılan Mustafa Özmen, “Yaklaşık 6 yıldır bu sporu yapıyorum. Gerçekten emek isteyen bir spordur. Sürekli faal olmanız gerekiyor. Bu yüzden hayatınızın çoğu kısmından taviz verip bu spora odaklanmanız gerekiyor. Hedefim, Avrupa ve sonrasında dünya şampiyonu olmak. Sepaş Enerji’ye desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Duyduğum anda çok mutlu oldum. Hatta inanamadım. Sonrasında motivasyonum daha da arttı. Dilerim ki aldığım bu destekle ülkem için daha iyi dereceler elde ederim” şeklinde konuştu..

MUSTAFA ÖZMEN KİMDİR?

1997 Adapazarı doğumlu Mustafa Özmen, 2013 yılında kano sporuna başladı, 2014 yılında Milli Takıma seçildi. Türkiye’yi Kano Milli Takımında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmektedir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ve kendi adına katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunmakta olup Türkiye’de gerçekleşen birçok yarıştan madalya ve dereceyle dönmektedir. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10’uncu sırada bulunan Mustafa Özmen, gelecek vadeden bir sporcu olarak gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.