GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

SEPAŞ sorunları çözüyor

Dilovası 03.07.2020 - 19:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SEPAŞ sorunları çözüyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri sonucu ilçeye açılan SEPAŞ irtibat noktası Dilovalıların sorunlarına çözüm buluyor.  Dilovası ilçe sakinleri SEDAŞ’la ilgili yapılacak işlemler için başka ilçelere gitmemesi SEDAŞ ile görüşmeler gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri sonucunda geçtiğimiz aylarda SEPAŞ irtibat noktası açılmıştı. Vatandaşlar SEPAŞ’ta sorunlarını çözerken Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti.    MAKAMIMIZDA OTURMAYACAĞIZ Konu ile ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “SEPAŞ İrtibat noktamız, Dilovası halkımızın sorunlarını yerinde çözmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın kendi işlemleri için diğer ilçelere gitmemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye, makamımızda oturmamaya devam edeceğiz” dedi.  İRTİBAT BÜROSUNDA VERİLEN HİZMETLER  Emniyet Mofolleri, Ağaç Kesimleri, Direk Deplaseleri, Yanan Hasarlı Cihazlar, Armatür Talepleri, Okunmayan Sayaçlar, Dilekçe Başvuruları, Kaçak ihbar ve itirazlar, Kaçak icra takibi ve Sayaç işlemeleri (yanan yada arızalı olan sayaçlar) ,

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri sonucu ilçeye açılan SEPAŞ irtibat noktası Dilovalıların sorunlarına çözüm buluyor. 
Dilovası ilçe sakinleri SEDAŞ’la ilgili yapılacak işlemler için başka ilçelere gitmemesi SEDAŞ ile görüşmeler gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri sonucunda geçtiğimiz aylarda SEPAŞ irtibat noktası açılmıştı. Vatandaşlar SEPAŞ’ta sorunlarını çözerken Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti. 

 

MAKAMIMIZDA OTURMAYACAĞIZ
Konu ile ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “SEPAŞ İrtibat noktamız, Dilovası halkımızın sorunlarını yerinde çözmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın kendi işlemleri için diğer ilçelere gitmemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye, makamımızda oturmamaya devam edeceğiz” dedi. 


İRTİBAT BÜROSUNDA VERİLEN HİZMETLER 
Emniyet Mofolleri, Ağaç Kesimleri, Direk Deplaseleri, Yanan Hasarlı Cihazlar, Armatür Talepleri, Okunmayan Sayaçlar, Dilekçe Başvuruları, Kaçak ihbar ve itirazlar, Kaçak icra takibi ve Sayaç işlemeleri (yanan yada arızalı olan sayaçlar) ,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.