SERAP ÇAKIR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Spor 02.03.2015 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

SERAP ÇAKIR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Gebzespor’un dün deplasmanda Altınova Belediyespor ile karşılaştığı maçta ev sahibi ekibin başkanının ve yöneticilerinin yaptığı kötü hareketler bir kez daha Türk futboluna gölge düşürdü.

Altınova Belediye Başkanı ve aynı zamanda Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı olan Metin Oral başta olmak üzere Yalova temsilcisinin kulüp yöneticileri, Gebzespor futbolcularına ve yöneticilerine fiili saldırıda bulunarak adeta futbol terörizmi yaşattı. Eline geçirdiği taş ve sandalyeleri Gebzesporlu yöneticilerin üzerilerine fırlatan Metin Oral, ortamı gererek futbol dışında her şeyi yaptı. Olaylardan etkilenen ve bir hayli sinirlenen Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır, dün kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Altınova Belediyespor Başkanı Metin Oral’a ateş püskürdü. Serap Çakır’ın yaptığı o açıklama: Dr.Metin Oral ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI VE ALTINOVA BELEDİYE SPOR BAŞKANI=Okuyup doktor olmana rağmen insan olamamışsın.En iyi yaptığın iş eminim ki provakasyondur.Yalan ve iftira ile taraftarını kışkırtıp taş ,sandalye ellerine ne geçerse bizlere ve taraftarımıza saldiran senden ve senin gibi insanlardan bu memlekete hayır gelmez. Devletin hiçbir kurumunda da barındırılmamalısın.Dua etki birimize birşey olmadı. Kendi çöplüğünde ötmeye çalışma buralarada bekleriz.En kısa zamanda yaşattığını yaşaman dileğimle.... 
Gebzespor’un dün deplasmanda Altınova Belediyespor ile karşılaştığı maçta ev sahibi ekibin başkanının ve yöneticilerinin yaptığı kötü hareketler bir kez daha Türk futboluna gölge düşürdü.

Altınova Belediye Başkanı ve aynı zamanda Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı olan Metin Oral başta olmak üzere Yalova temsilcisinin kulüp yöneticileri, Gebzespor futbolcularına ve yöneticilerine fiili saldırıda bulunarak adeta futbol terörizmi yaşattı. Eline geçirdiği taş ve sandalyeleri Gebzesporlu yöneticilerin üzerilerine fırlatan Metin Oral, ortamı gererek futbol dışında her şeyi yaptı. Olaylardan etkilenen ve bir hayli sinirlenen Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır, dün kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Altınova Belediyespor Başkanı Metin Oral’a ateş püskürdü.

Serap Çakır’ın yaptığı o açıklama:

Dr.Metin Oral ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI VE ALTINOVA BELEDİYE SPOR BAŞKANI=Okuyup doktor olmana rağmen insan olamamışsın.En iyi yaptığın iş eminim ki provakasyondur.Yalan ve iftira ile taraftarını kışkırtıp taş ,sandalye ellerine ne geçerse bizlere ve taraftarımıza saldiran senden ve senin gibi insanlardan bu memlekete hayır gelmez. Devletin hiçbir kurumunda da barındırılmamalısın.Dua etki birimize birşey olmadı. Kendi çöplüğünde ötmeye çalışma buralarada bekleriz.En kısa zamanda yaşattığını yaşaman dileğimle.... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.