19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Serap Çakır, İlhami Bayrak ve Ercan Dalkılıç’ın bunları yapmazsa seçim kazanamaz

Gebze 23.02.2019 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Serap Çakır, İlhami Bayrak ve Ercan Dalkılıç’ın bunları yapmazsa seçim kazanamaz

Malum seçim sürecindeyiz… Belediye başkan adayları her fırsatı değerlendirip kendi lehine çevirecek bir malzeme bulabilme yeteneğine sahip.  Adayın biri almış birkaç tane çocuğu misket oynuyor. Bir diğeri oturtmuş bir bebeği kucağına “Ailenizle birlikte iyi bir haftasonu geçirmeniz dileği ile..” diyor. Öteki aday “Gençler beni çok sevdi diye SKM’sine haber yaptırıp gazetelere servis yaptırıyor. Görmedik böyle bir saçmalık hiç. Bebekle, çocukla seçim çalışması mı olurmuş? Koltuğa oturacağım diye kırkı çıkmamış bebek sevgisi ile dolu bir rol üstlenmenin gerekliliği nedir? Bu numaraları kim yer? Ben mesleğe başladığımda Gebze’de Mehmet Emin Akın başkandı.  Sonra rahmetli Penbegüllü dönemi yaşadık. Görmedim hiç böyle saçma sapan fotoğraflar. Biz onların kucağında çocukla bebekle resimlerini çektiğimizde arkamızdan, “Lütfen kullanmayalım o fotoğrafları, ayıp olur vatandaşa.” Derlerdi. Çocuk sevgisinden siyaset yapmanın çocuğu koltuk için kullanmanın ne anlamı var? İlla ki halk adamı, toplum insanı gibi görünmek istiyorsanız bu toplumun isteklerine, ihtiyaçlarına ve eksikliklerine  cevap verecek projelerinizi açıklayın da biz de yazalım. Çayırova Ak parti SKM’den “Çayırovalı Gençler Çiftçi’den projeleri dinledi” başlıklı bir haber servisi yapıldı. Ama haberin içinde tek bir projeden bahsedilmiyor. CHP darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk “İyi haftalar” mesajı vermiş sosyal medya sayfasından. Bu kış gününde iyi bir haftasonu geçirmek için Darıca’da ne yapacağız. Doğalgazı ödeyemiyor millet… Evinde oturup televizyon seyredecek kadar sosyallik için yetersiziz. Sen gelince iyi bir haftasonu için Darıca’ya neler yapacaksın? Haftalardır cevap yok. Gebze Ak parti SKM’sinden, “Büyükgöz çocuklarla misket oynadı” diye haber servisi geliyor.  Haber mi Büyükgöz’ün misket oynaması. Darıca Ak Parti’de Muzaffer Bıyık yaren kıyafeti giyip harmandalı oynuyor. Biz bu beylere soğan fiyatı diyoruz, doğalgaz faturaları diyoruz, marketler, pazarlar çıldırdı diyoruz… Millet hasta. Millet sağlığına yetmiyor, mutfağına yetmiyor, eğitim giderlerine yetmiyor diyoruz… Bunlar çoluk çocuk fotoğrafları servis ediyor… Misket oynuyor. Siyaset yapmanın tekniği olmuş kucakta bebekle fotoğraf vermek. Serap Çakır, Ercan Dalkılıç ve İlhami Bayrak yapmıyor bu işleri. Serap Çakır tapu bekleyen insanların içinde, İlhami Bayrak emeğinin hakkını almak isteyen çalışanların temsilcisi sendikalarla toplantı üzerine toplantı yapıyor. Dalkılıç Dilovası’nı zaten çocuğu bebeği yapmış kendisine. Üzerine titriyor. Ama bebeksiz çocuksuz olmaz bu işler. Seçim kazanmak için artık projeye ihtiyaç yok. Çocuklarla çelik çomak oynamak yetiyor sanırım… Saygılarımla  

Malum seçim sürecindeyiz… Belediye başkan adayları her fırsatı değerlendirip kendi lehine çevirecek bir malzeme bulabilme yeteneğine sahip.  Adayın biri almış birkaç tane çocuğu misket oynuyor. Bir diğeri oturtmuş bir bebeği kucağına “Ailenizle birlikte iyi bir haftasonu geçirmeniz dileği ile..” diyor.

Öteki aday “Gençler beni çok sevdi diye SKM’sine haber yaptırıp gazetelere servis yaptırıyor.

Görmedik böyle bir saçmalık hiç. Bebekle, çocukla seçim çalışması mı olurmuş? Koltuğa oturacağım diye kırkı çıkmamış bebek sevgisi ile dolu bir rol üstlenmenin gerekliliği nedir? Bu numaraları kim yer?

Ben mesleğe başladığımda Gebze’de Mehmet Emin Akın başkandı.  Sonra rahmetli Penbegüllü dönemi yaşadık. Görmedim hiç böyle saçma sapan fotoğraflar. Biz onların kucağında çocukla bebekle resimlerini çektiğimizde arkamızdan, “Lütfen kullanmayalım o fotoğrafları, ayıp olur vatandaşa.” Derlerdi. Çocuk sevgisinden siyaset yapmanın çocuğu koltuk için kullanmanın ne anlamı var? İlla ki halk adamı, toplum insanı gibi görünmek istiyorsanız bu toplumun isteklerine, ihtiyaçlarına ve eksikliklerine  cevap verecek projelerinizi açıklayın da biz de yazalım. Çayırova Ak parti SKM’den “Çayırovalı Gençler Çiftçi’den projeleri dinledi” başlıklı bir haber servisi yapıldı. Ama haberin içinde tek bir projeden bahsedilmiyor. CHP darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk “İyi haftalar” mesajı vermiş sosyal medya sayfasından. Bu kış gününde iyi bir haftasonu geçirmek için Darıca’da ne yapacağız. Doğalgazı ödeyemiyor millet… Evinde oturup televizyon seyredecek kadar sosyallik için yetersiziz. Sen gelince iyi bir haftasonu için Darıca’ya neler yapacaksın? Haftalardır cevap yok. Gebze Ak parti SKM’sinden, “Büyükgöz çocuklarla misket oynadı” diye haber servisi geliyor.  Haber mi Büyükgöz’ün misket oynaması. Darıca Ak Parti’de Muzaffer Bıyık yaren kıyafeti giyip harmandalı oynuyor.

Biz bu beylere soğan fiyatı diyoruz, doğalgaz faturaları diyoruz, marketler, pazarlar çıldırdı diyoruz…

Millet hasta. Millet sağlığına yetmiyor, mutfağına yetmiyor, eğitim giderlerine yetmiyor diyoruz…

Bunlar çoluk çocuk fotoğrafları servis ediyor… Misket oynuyor.

Siyaset yapmanın tekniği olmuş kucakta bebekle fotoğraf vermek.

Serap Çakır, Ercan Dalkılıç ve İlhami Bayrak yapmıyor bu işleri. Serap Çakır tapu bekleyen insanların içinde, İlhami Bayrak emeğinin hakkını almak isteyen çalışanların temsilcisi sendikalarla toplantı üzerine toplantı yapıyor. Dalkılıç Dilovası’nı zaten çocuğu bebeği yapmış kendisine. Üzerine titriyor.

Ama bebeksiz çocuksuz olmaz bu işler. Seçim kazanmak için artık projeye ihtiyaç yok. Çocuklarla çelik çomak oynamak yetiyor sanırım…

Saygılarımla

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.