‘’Şerefli ve onurlu bir takımız!’’

Spor 14.11.2018 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Şerefli ve onurlu bir takımız!’’

TEKNİK PATRON DERELİOĞLU OYUNCULARINI BU SÖZLERLE MOTİVE ETTİ:

Bir çok kulüpte olduğu gibi Darıca Gençlerbirliği’nde de ekonomik sorun patlak verirken, Teknik Direktör Oktay Derelioğlu oyuncularını dış faktörlerden uzak tutma adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Dün saat 11.00’da yapılan antrenman öncesinde oyuncularını saha ortasında toplayarak konuşma yapan Derelioğlu, spor kamuoyunun Pendikspor maçında ortaya koydukları mücadeleden taktirle bahsettiklerini hatırlatarak şöyle konuştu: ‘’TAM KONSANTRASYON İSTİYORUM’’ ‘’Hepinizle gurur duyuyorum. Biz şerefli ve onurlu bir takım olduğumuz herkese gösterdik. Kolay bir süreçten geçmiyoruz elbette. Ancak biz tüm olumsuzluklara ortaya koyacağımız mücadeleyle cevap vermeliyiz. Hepinizden yüksek konsantrasyonunuzu göstermenizi istiyorum. Tüm gücümüzle çalışmaya devam’’dedi.
TEKNİK PATRON DERELİOĞLU OYUNCULARINI BU SÖZLERLE MOTİVE ETTİ:

Bir çok kulüpte olduğu gibi Darıca Gençlerbirliği’nde de ekonomik sorun patlak verirken, Teknik Direktör Oktay Derelioğlu oyuncularını dış faktörlerden uzak tutma adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Dün saat 11.00’da yapılan antrenman öncesinde oyuncularını saha ortasında toplayarak konuşma yapan Derelioğlu, spor kamuoyunun Pendikspor maçında ortaya koydukları mücadeleden taktirle bahsettiklerini hatırlatarak şöyle konuştu:

‘’TAM KONSANTRASYON İSTİYORUM’’

‘’Hepinizle gurur duyuyorum. Biz şerefli ve onurlu bir takım olduğumuz herkese gösterdik. Kolay bir süreçten geçmiyoruz elbette. Ancak biz tüm olumsuzluklara ortaya koyacağımız mücadeleyle cevap vermeliyiz. Hepinizden yüksek konsantrasyonunuzu göstermenizi istiyorum. Tüm gücümüzle çalışmaya devam’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.