Serhan'dan Gündoğdu'ya açık mesaj

Spor 16.11.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Serhan'dan Gündoğdu'ya açık mesaj

Serhan'dan Gündoğdu'ya açık mesaj

Haftalarda yedek kulübesinde oturan, antrenmanlarda gösterdiği azmiyle nefesini Abuzer’in ensesinde htiren Serhan Yılmaz, forma şansını çok iyi değerlendirdi. Sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yer almayan Abuzer’in yerine Orduspor karşısında sahaya ilk 11’de çıkan Serhan Yılmaz maçın kahramanı oldu. Güçlü fiziği ile Orduspor savunmasına zor anlar yaşatan Serhan, maçın kilidini açan isim oldu. ÖNCE GOL ATTI SONRA PENALTI YAPTIRDI Savunmanın kısa düşen pasında araya giren yıldız oyuncu, klasını yakışır bir plaseyle topu ağlara göndermeyi başardı. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra sağ kanattan ceza sahasına çalımlarla giren Serhan yerde kaldı. Maçın hakemi beyaz noktayı gösterirken, Cafercan topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Zorlu Diyarbekirspor maçı öncesinde formda olduğunu gösteren Serhan, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’ya açık bir mesaj gönderdi: Formayı istiyorum!
Serhan'dan Gündoğdu'ya açık mesaj

Haftalarda yedek kulübesinde oturan, antrenmanlarda gösterdiği azmiyle nefesini Abuzer’in ensesinde htiren Serhan Yılmaz, forma şansını çok iyi değerlendirdi. Sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yer almayan Abuzer’in yerine Orduspor karşısında sahaya ilk 11’de çıkan Serhan Yılmaz maçın kahramanı oldu. Güçlü fiziği ile Orduspor savunmasına zor anlar yaşatan Serhan, maçın kilidini açan isim oldu.

ÖNCE GOL ATTI SONRA PENALTI YAPTIRDI

Savunmanın kısa düşen pasında araya giren yıldız oyuncu, klasını yakışır bir plaseyle topu ağlara göndermeyi başardı. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra sağ kanattan ceza sahasına çalımlarla giren Serhan yerde kaldı. Maçın hakemi beyaz noktayı gösterirken, Cafercan topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Zorlu Diyarbekirspor maçı öncesinde formda olduğunu gösteren Serhan, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’ya açık bir mesaj gönderdi: Formayı istiyorum!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.