Serhatspor’da Düğün dönemi

Spor 10.04.2018 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Serhatspor’da Düğün dönemi

SERHAT SPOR’DA YENİ BAŞKAN BEYSEFA DÜĞÜN OLDU

Çayırova Serhat spor kulübünde yeni başkan Beysefa Düğün oldu.  Pazar günü kulüp lokalinde yapılan Olağanüstü genel seçimde 2 başkan adayının girdiği seçimde bayrağı kulübün daha önce nice şampiyonluklar yaşatan  Beysefa Düğün 15 farklık oyla kazanmış oldu. ÜYELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ İki listenin yarıştığı seçimde Mustafa Danışmaz ve Beysefa Düğün çifte liste ile girdiği Genel kurulda üyelerin 161 Üyenin 84 üyesi oy kullandı. Yapılan sayımda oyların 50 sini Beysefa Düğün 34 ‘ünü ise Mustafa Danışmaz aldı. Bu sonuçla Serhat sporun yeni Başkanı Beysefa Düğün oldu. BAŞKAN DÜĞÜN YENİ BAŞARILAR BİZİ BEKLİYOR Başkan seçimin ardından genel kurulu seslenen Başkan Düğün bu seçimi şahsım değil Serhat spor kulübü kazandı, kulübümüz şansız seneler yaşadı ve küme düştü bundan sonra yeni hedefler bizi bekliyor yönetim kurulunu ve çalışmalarımızı bu yönde belirledik önümüzdeki hafta içinden itibaren sportif çalışmalara başlayacağız ve nice şampiyonluklar bizi bekliyor dedi.
SERHAT SPOR’DA YENİ BAŞKAN BEYSEFA DÜĞÜN OLDU

Çayırova Serhat spor kulübünde yeni başkan Beysefa Düğün oldu.  Pazar günü kulüp lokalinde yapılan Olağanüstü genel seçimde 2 başkan adayının girdiği seçimde bayrağı kulübün daha önce nice şampiyonluklar yaşatan  Beysefa Düğün 15 farklık oyla kazanmış oldu.

ÜYELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

İki listenin yarıştığı seçimde Mustafa Danışmaz ve Beysefa Düğün çifte liste ile girdiği Genel kurulda üyelerin 161 Üyenin 84 üyesi oy kullandı. Yapılan sayımda oyların 50 sini Beysefa Düğün 34 ‘ünü ise Mustafa Danışmaz aldı. Bu sonuçla Serhat sporun yeni Başkanı Beysefa Düğün oldu.

BAŞKAN DÜĞÜN YENİ BAŞARILAR BİZİ BEKLİYOR

Başkan seçimin ardından genel kurulu seslenen Başkan Düğün bu seçimi şahsım değil Serhat spor kulübü kazandı, kulübümüz şansız seneler yaşadı ve küme düştü bundan sonra yeni hedefler bizi bekliyor yönetim kurulunu ve çalışmalarımızı bu yönde belirledik önümüzdeki hafta içinden itibaren sportif çalışmalara başlayacağız ve nice şampiyonluklar bizi bekliyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.