Şerifalioğlu kalp krizi geçirdi

Gebze 06.06.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şerifalioğlu kalp krizi geçirdi

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu kalp krizi geçirdi.

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu kalp krizi geçirdi. Önceki gün evinde rahatsızlanan Gebze Ticaret odası (GTO) Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, yakınları tarafından Özel Konak Hastanesi’ne kaldırıldı. Konak Hastanesi’nde gerekli incelemeleri yapılan Şerifalioğlu, Gebze Medical Park Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan tahlillerin ardından sağlık durumu netliğe kavuşacak olan Şerifalioğlu’nun durumunun iyi koruduğu öğrenildi. Hedef Gazetesi ailesi olarak Şerifalioğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu kalp krizi geçirdi.

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu kalp krizi geçirdi. Önceki gün evinde rahatsızlanan Gebze Ticaret odası (GTO) Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, yakınları tarafından Özel Konak Hastanesi’ne kaldırıldı. Konak Hastanesi’nde gerekli incelemeleri yapılan Şerifalioğlu, Gebze Medical Park Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan tahlillerin ardından sağlık durumu netliğe kavuşacak olan Şerifalioğlu’nun durumunun iyi koruduğu öğrenildi.

Hedef Gazetesi ailesi olarak Şerifalioğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.