19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Serkan Esen’den açıklama geldi!

Spor 02.02.2016 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Serkan Esen’den açıklama geldi!

Gebzespor’a transferiyle ve takımdan ayrılmasıyla gündem haline gelen Serkan Esen, yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gebzespor’dan ailevi nedenlerden dolayı ayrıldığını belirten Serkan Esen, hiçbir zaman paranın peşinde olmadığını, böyle bir düşüncesi olsaydı Gebzespor’da sezonu tamamlayıp Başkan Çakır’ın taahhüt ettiği rakamı rahatlıkla alabileceğini vurguladı. İlker Çakır gibi bir başkanda hiçbir futbolcunun parasının kalmayacağını söyleyen Serkan, ‘’İlker Başkan gerçekten sevdiğim ve büyük saygı duyduğum birisi. Para için oynayan biri olsaydım burada kalırdım ve başkandan paramı alırdım. Hiçbir kulüp bir futbolcuya İlker Çakır’dan daha iyi imkanlar sunamaz’’ dedi. ‘’BENİ BAŞKANA YANLIŞ EMPOZE ETTİLER’’ Transfer sürecinde Başkan İlker Çakır’la hiç görüşmediğini ve ayrılık kararını kulüp yöneticilerine bildirdiğini söyleyen deneyimli oyuncu, ayrılık kararının başkan Çakır’a yanlış empoze edildiğini ve İlker Çakır’ın kendisini yanlış anladığını söyledi. Ayrılık kararı sonrasında ‘’Gebzespor’a yanlış yaptı’’ şeklinde algı yaratılmasının üzüntüsünü yaşadığını kaydeden Serkan Esen, Gebzespor’a başarılar diledi.
Gebzespor’a transferiyle ve takımdan ayrılmasıyla gündem haline gelen Serkan Esen, yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gebzespor’dan ailevi nedenlerden dolayı ayrıldığını belirten Serkan Esen, hiçbir zaman paranın peşinde olmadığını, böyle bir düşüncesi olsaydı Gebzespor’da sezonu tamamlayıp Başkan Çakır’ın taahhüt ettiği rakamı rahatlıkla alabileceğini vurguladı. İlker Çakır gibi bir başkanda hiçbir futbolcunun parasının kalmayacağını söyleyen Serkan, ‘’İlker Başkan gerçekten sevdiğim ve büyük saygı duyduğum birisi. Para için oynayan biri olsaydım burada kalırdım ve başkandan paramı alırdım. Hiçbir kulüp bir futbolcuya İlker Çakır’dan daha iyi imkanlar sunamaz’’ dedi.

‘’BENİ BAŞKANA YANLIŞ EMPOZE ETTİLER’’

Transfer sürecinde Başkan İlker Çakır’la hiç görüşmediğini ve ayrılık kararını kulüp yöneticilerine bildirdiğini söyleyen deneyimli oyuncu, ayrılık kararının başkan Çakır’a yanlış empoze edildiğini ve İlker Çakır’ın kendisini yanlış anladığını söyledi. Ayrılık kararı sonrasında ‘’Gebzespor’a yanlış yaptı’’ şeklinde algı yaratılmasının üzüntüsünü yaşadığını kaydeden Serkan Esen, Gebzespor’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.