GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Servet Çambollu öğrenciler projelerini anlatıyor!

Darıca 21.02.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Servet Çambollu öğrenciler projelerini anlatıyor!

Darıca Servet Çambol İlkokulu sosyal sorumluluk projelerinde olmaya devam ediyor. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldıkları onay ve okullara yaptıkları duyuru ardından Darıca genelindeki tüm İlk ve Orta Okullar ve Liseleri ziyaret eden okul idarecileri Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesini tüm detayları ile anlatmaya başladı. YOĞUN İLGİ VARDI Proje kapsamındaki geri dönüşümü teşvik amaçlı yarışmaya dahil olmayı isteyip, öğrencilerine projenin detaylarını bir sunum ile anlatmalarını talep eden okullara programla okul yetkililerince sunumlar gerçekleştirildi. Gönüllümüz ve Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen sunumlara okullarda öğrencilerin katılımı ve ilgileri oldukça yoğundu. HEDİYELER VERİLECEK Yarışmaya katılacak Eğitim Kurumlarından öğretim yılı sonunda toplanan kapaklar hesaplanarak; 1000 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet laptop 800kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet barkovizyon ve 500kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula da kırtasiye desteği hediyesi verilecek.        

Darıca Servet Çambol İlkokulu sosyal sorumluluk projelerinde olmaya devam ediyor. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldıkları onay ve okullara yaptıkları duyuru ardından Darıca genelindeki tüm İlk ve Orta Okullar ve Liseleri ziyaret eden okul idarecileri Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesini tüm detayları ile anlatmaya başladı.

YOĞUN İLGİ VARDI

Proje kapsamındaki geri dönüşümü teşvik amaçlı yarışmaya dahil olmayı isteyip, öğrencilerine projenin detaylarını bir sunum ile anlatmalarını talep eden okullara programla okul yetkililerince sunumlar gerçekleştirildi. Gönüllümüz ve Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen sunumlara okullarda öğrencilerin katılımı ve ilgileri oldukça yoğundu.

HEDİYELER VERİLECEK

Yarışmaya katılacak Eğitim Kurumlarından öğretim yılı sonunda toplanan kapaklar hesaplanarak; 1000 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet laptop 800kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet barkovizyon ve 500kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula da kırtasiye desteği hediyesi verilecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.