Servet Günay sorunları muhtarlardan dinliyor

Siyaset 25.11.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Servet Günay sorunları muhtarlardan dinliyor

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorunları birinci ağızdan dinledi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberindeki ekibi Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya ve Yeni Mahalle Muhtarı Yunus Köse’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gittiğimiz yerlerde, ilk kapısını açtığımız kişiler muhtarlar. Bu vesile ile özellikle Çayırova’daki muhtarlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Uzun zamandan bu yana da böyle bir gönül ilişkisi içinde birliğimiz ve beraberliğimiz oldu. Temel değerlerimiz aynı. Söz konusu vatan, millet, milletimizin geleceği olduğu zaman aynı noktada aynı yerde her zaman için her daim buluşabiliyoruz. ÜZERİMİZE DÜŞEN VAZİFEYİ APMAYA HAZIRIZ Başta Cumhurbaşkanımız olmak kaydıyla muhtarlarımıza verilen değerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizim toplumumuzun içerisinde mahallemizde, köyümüzde en ufak bir şey olduğunda kapısını çaldığımız muhtarlarımıza verilen değeri ortaya koyuyoruz. Toplumun sorunlarına çözüm bulma gibi, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sizinle birlikte hareket etmeyi her zaman rahatlığını ve huzurunu yaşıyoruz. AK Parti siyaseti olarak bize düşen ne vazife varsa yapmak hususunda teşkilatımızla birlikte ortak hareket etmeye hazırız.” Çayırova Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya ve Yeni Mahalle Muhtarı Yunus Köse gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a teşekkür etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorunları birinci ağızdan dinledi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberindeki ekibi Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya ve Yeni Mahalle Muhtarı Yunus Köse’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gittiğimiz yerlerde, ilk kapısını açtığımız kişiler muhtarlar. Bu vesile ile özellikle Çayırova’daki muhtarlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Uzun zamandan bu yana da böyle bir gönül ilişkisi içinde birliğimiz ve beraberliğimiz oldu. Temel değerlerimiz aynı. Söz konusu vatan, millet, milletimizin geleceği olduğu zaman aynı noktada aynı yerde her zaman için her daim buluşabiliyoruz.

ÜZERİMİZE DÜŞEN VAZİFEYİ APMAYA HAZIRIZ

Başta Cumhurbaşkanımız olmak kaydıyla muhtarlarımıza verilen değerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizim toplumumuzun içerisinde mahallemizde, köyümüzde en ufak bir şey olduğunda kapısını çaldığımız muhtarlarımıza verilen değeri ortaya koyuyoruz. Toplumun sorunlarına çözüm bulma gibi, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sizinle birlikte hareket etmeyi her zaman rahatlığını ve huzurunu yaşıyoruz. AK Parti siyaseti olarak bize düşen ne vazife varsa yapmak hususunda teşkilatımızla birlikte ortak hareket etmeye hazırız.” Çayırova Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya ve Yeni Mahalle Muhtarı Yunus Köse gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.