Servis Minibüsünün Çarptığı Yaya Hastanede Öldü

Gebze 04.04.2017 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Servis Minibüsünün Çarptığı Yaya Hastanede Öldü

Gebze'de meydana yolda yürürken kendisine servis minibüsü çarpan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay,  Gebze Gaziler Mahallesi 1702 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kenan D.'nin kullandığı 41 P 3642 plakalı servis minibüsü yaya halde yürüyen Kemal Taşar'a(79) çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Kemal Taşar, kanlar içerisinde yerde kaldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla  Gebze  Fatih Devlet Hastanesine götürüldü. Durumu ağırlaşan Taşar, daha sonra bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanede tedavi altına alınan Taşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle araç sürücüsü Kenan D. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gebze'de meydana yolda yürürken kendisine servis minibüsü çarpan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay,  Gebze Gaziler Mahallesi 1702 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kenan D.'nin kullandığı 41 P 3642 plakalı servis minibüsü yaya halde yürüyen Kemal Taşar'a(79) çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Kemal Taşar, kanlar içerisinde yerde kaldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla  Gebze  Fatih Devlet Hastanesine götürüldü. Durumu ağırlaşan Taşar, daha sonra bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanede tedavi altına alınan Taşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle araç sürücüsü Kenan D. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.