SERVİSÇİLER ÇATIŞTI

06.09.2017 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SERVİSÇİLER ÇATIŞTI

Fatih İlkokulu'nda 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı servisçilerin çatışmasına ilişkin 7 kişi gözaltına alındı.

Ümraniye'de  Fatih İlkokulu bahçesinde çocukların gözü önünde silahlı kavga çıkararak 1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına yol açan 7 servis şoförü gözaltına alındı. OKUL BAHÇESİNDE SİLAH VE BIÇAKLARLA KAVGA ÇIKMIŞTI Ümraniye  Fatih İlkokulu bahçesinde kayıt sırasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada vücutlarına çok sayıda mermi isabet eden  Ramazan Sarı ve Cüneyt Elik (27) hastaneye götürüldü. Ağır yaralılardan Cüneyt Elik hastanede hayatını kaybetti.  Ramazan Sarı'nın tedavisi ise sürüyor. Kavgada 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan üçüncü kişi, Kerem Beyazıt'ın tedavisi ise bir başka hastanede sürüyor. Olayın ardından 7 servis şoförü gözaltına alındı OKUL YÖNETİMİNİN YANLIŞ UYGULAMASI ELEŞTİRİLDİ Okul servisini çekme nedeniyle yaşandığı öğrenilen olayda polis, okul bahçesine stant kurup, açık artırma usulü gibi servisi çekecek şirketi belirlemeye çalışan okul yönetiminin yanlış uygulamasının olaylara sebebiyet verdiğini açıklarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Fatih İlkokulu'nda 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı servisçilerin çatışmasına ilişkin 7 kişi gözaltına alındı.

Ümraniye'de  Fatih İlkokulu bahçesinde çocukların gözü önünde silahlı kavga çıkararak 1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına yol açan 7 servis şoförü gözaltına alındı.

OKUL BAHÇESİNDE SİLAH VE BIÇAKLARLA KAVGA ÇIKMIŞTI

Ümraniye  Fatih İlkokulu bahçesinde kayıt sırasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada vücutlarına çok sayıda mermi isabet eden  Ramazan Sarı ve Cüneyt Elik (27) hastaneye götürüldü. Ağır yaralılardan Cüneyt Elik hastanede hayatını kaybetti.  Ramazan Sarı'nın tedavisi ise sürüyor. Kavgada 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan üçüncü kişi, Kerem Beyazıt'ın tedavisi ise bir başka hastanede sürüyor. Olayın ardından 7 servis şoförü gözaltına alındı

OKUL YÖNETİMİNİN YANLIŞ UYGULAMASI ELEŞTİRİLDİ

Okul servisini çekme nedeniyle yaşandığı öğrenilen olayda polis, okul bahçesine stant kurup, açık artırma usulü gibi servisi çekecek şirketi belirlemeye çalışan okul yönetiminin yanlış uygulamasının olaylara sebebiyet verdiğini açıklarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.