SERVİSÇİLER İDAM İSTEDİ!

Gebze 30.04.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SERVİSÇİLER İDAM İSTEDİ!

Çocuk istismarı Gebze’de ki servisçi esnafını ayağa kaldırdı

Çayırova Kuştepe Mesire alanında önünde toplanan yüzlerce servisçi, çocuk istismarına dikkat çekmek için konvoylar halinde Gebze Adliyesi’ne gitti. İdam sehpası kuran Servisçi esnafı, TBMM’de idam yasası çıkarılması için Siyasi Partilerin harekete geçmesini istediler. Türkiye genelinde yaşanan çocuk istismarları Servisçi esnafını ayağa kaldırdı. Son olarak İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşında ki bir yavrumuzun istismara uğraması toplumun her kesiminden tepki çekti. Türkiye yaşanan bu insanlık dışı olayla bir kez daha sarsılırken, Gebze’den de servisçi esnafı büyük bir duyarlılık örneği sergiledi.  Çayırova’da bulunan Kuştepe mesire alanında toplanan yüzlerce servisçi, konvoylar halinde Gebze’ye çıkarma yaptı. İDAM YASASI ÇIKARILMALI Gebze Adliyesi önüne gelen Servisçiler burada açıklama yaparak, çocuk istismarcılarının İdamla cezalandırılmasını istedi. Ailelerin çocuklarının akıbetinden korktuğunu vurgulayan Servisçiler, tüm siyasi partilere seslenerek, acil bir şekilde TBMM’de yasal düzenleme yapılmasını istediler. İstismarcılara yönelik cezaların caydırıcı olması gerektiğini vurgulayan Servisçiler, bu nedenle idam yasasının bir an evvel çıkarılmasını istediler. Bedelli askerlik yasası üzerinden gönderme yapan Gebzeli Servisçiler, “İdam istiyoruz, parası neyse verelim”dediler. ADLİYE ÖNÜNDE İDAM SEHPASI Gebze Adliyesi önünde bir araya gelen Gebzeli servisçiler, en sert şekilde dile getirdiklerini idam sehpası kurarak da gösterdiler. Adliyenin merdivenlerine bir idam sehpasını bırakan servisçiler, yasaların çıkarılmasını ve yargının harekete geçmesini istediler. İstanbul’da yaşanan son olayın Türkiye’de bir ilk olmadığını ve her geçen gün bu tür vakaların arttığını ifade ederek, yavrularımızın geleceği için herkes sorumluluk düştüğünü söylediler.
Çocuk istismarı Gebze’de ki servisçi esnafını ayağa kaldırdı

Çayırova Kuştepe Mesire alanında önünde toplanan yüzlerce servisçi, çocuk istismarına dikkat çekmek için konvoylar halinde Gebze Adliyesi’ne gitti. İdam sehpası kuran Servisçi esnafı, TBMM’de idam yasası çıkarılması için Siyasi Partilerin harekete geçmesini istediler.

Türkiye genelinde yaşanan çocuk istismarları Servisçi esnafını ayağa kaldırdı. Son olarak İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşında ki bir yavrumuzun istismara uğraması toplumun her kesiminden tepki çekti. Türkiye yaşanan bu insanlık dışı olayla bir kez daha sarsılırken, Gebze’den de servisçi esnafı büyük bir duyarlılık örneği sergiledi.  Çayırova’da bulunan Kuştepe mesire alanında toplanan yüzlerce servisçi, konvoylar halinde Gebze’ye çıkarma yaptı.

İDAM YASASI ÇIKARILMALI

Gebze Adliyesi önüne gelen Servisçiler burada açıklama yaparak, çocuk istismarcılarının İdamla cezalandırılmasını istedi. Ailelerin çocuklarının akıbetinden korktuğunu vurgulayan Servisçiler, tüm siyasi partilere seslenerek, acil bir şekilde TBMM’de yasal düzenleme yapılmasını istediler. İstismarcılara yönelik cezaların caydırıcı olması gerektiğini vurgulayan Servisçiler, bu nedenle idam yasasının bir an evvel çıkarılmasını istediler. Bedelli askerlik yasası üzerinden gönderme yapan Gebzeli Servisçiler, “İdam istiyoruz, parası neyse verelim”dediler.

ADLİYE ÖNÜNDE İDAM SEHPASI

Gebze Adliyesi önünde bir araya gelen Gebzeli servisçiler, en sert şekilde dile getirdiklerini idam sehpası kurarak da gösterdiler. Adliyenin merdivenlerine bir idam sehpasını bırakan servisçiler, yasaların çıkarılmasını ve yargının harekete geçmesini istediler. İstanbul’da yaşanan son olayın Türkiye’de bir ilk olmadığını ve her geçen gün bu tür vakaların arttığını ifade ederek, yavrularımızın geleceği için herkes sorumluluk düştüğünü söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.