Servisçilerin uyanıklığını meslektaşları bozdu

Çayırova 15.02.2016 - 18:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Servisçilerin uyanıklığını meslektaşları bozdu

Bazı uyanık P Plakası sahipleri, daha fazla gelir elde etmek amacıyla aynı plakayı aynı anda birbirine benzeyen farklı araçlarla taşımacılık yaptıkları ortaya çıktı. Polis ve Servisçi işbirliği neticesinde toplam 12 servis hakkında işlem yapıldı. Servisçiler ise Çayırova Emniyet’ine teşekkür etti

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün son zamanlarda yürütmüş olduğu korsan ve ikiz plaka uygulaması servisçileri memnun etti.  Gazetemize ziyaret düzenleyen  Kocaeli Servisçiler Odası Başkan Yardımcısı Hüsnü Babaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Çolak ile Yaşar Çelik kurumun p plakası sahibi üyelerinin haklarının korunması yönünde yaptığı çalışmaları anlattı.  Babaç, “Geçtiğimiz haftadan bu yana Kocaeli Servisçiler Odası Çayırova’da  Emniyet Müdürlüğümüzün trafik birimleriyle birlikte hak sahiplerinin korunması amacıyla ikiz plaka uygulaması yapmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında bizim tespit ettiğimiz ikiz plakaya sahip olan araçlar trafik ekiplerince işlem yapılmakta.  İkiz plaka kullandığı belirlenen araçlara  trafik polislerince işlem yapılmakta. Şuana kadar Çayırova, Gebze ve Darıca’da toplam 12 araca işlem yapıldı.” İKİZ PLAKA UYGULAMASI NEDİR? P plaka sahibi bazı kişilerin aynı p plakayı birbirine benzer farklı araçlara takarak taşımacılık yapması servisçiler arasında “ikiz plaka” olarak adlandırılıyor.   Kocaeli Servisçiler Odası Başkan Yardımcısı Hüsnü Babaç bu durumu “hem p plaka sahiplerinin hakkının gasp edilmesi hem de trafikte gerçek plakanın değiştirilmesi suretiyle sahtecilik olduğunu” ifade etmekte.  Bölge  Haber’e konuşan Babaç,  bu tür haksız kazanç elde eden kötü niyetli kişilere yönelik takip çalışması başlattıklarının altını çizerken bu konuda kendilerine her türlü kolaylığı gösteren Çayırova Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş’e, ve Çayırova Trafik Şube Amiri İlhan bey’e teşekkür ederiz” diye konuştu.
Bazı uyanık P Plakası sahipleri, daha fazla gelir elde etmek amacıyla aynı plakayı aynı anda birbirine benzeyen farklı araçlarla taşımacılık yaptıkları ortaya çıktı. Polis ve Servisçi işbirliği neticesinde toplam 12 servis hakkında işlem yapıldı. Servisçiler ise Çayırova Emniyet’ine teşekkür etti

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün son zamanlarda yürütmüş olduğu korsan ve ikiz plaka uygulaması servisçileri memnun etti.  Gazetemize ziyaret düzenleyen  Kocaeli Servisçiler Odası Başkan Yardımcısı Hüsnü Babaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Çolak ile Yaşar Çelik kurumun p plakası sahibi üyelerinin haklarının korunması yönünde yaptığı çalışmaları anlattı.  Babaç, “Geçtiğimiz haftadan bu yana Kocaeli Servisçiler Odası Çayırova’da  Emniyet Müdürlüğümüzün trafik birimleriyle birlikte hak sahiplerinin korunması amacıyla ikiz plaka uygulaması yapmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında bizim tespit ettiğimiz ikiz plakaya sahip olan araçlar trafik ekiplerince işlem yapılmakta.  İkiz plaka kullandığı belirlenen araçlara  trafik polislerince işlem yapılmakta. Şuana kadar Çayırova, Gebze ve Darıca’da toplam 12 araca işlem yapıldı.”

İKİZ PLAKA UYGULAMASI NEDİR?

P plaka sahibi bazı kişilerin aynı p plakayı birbirine benzer farklı araçlara takarak taşımacılık yapması servisçiler arasında “ikiz plaka” olarak adlandırılıyor.   Kocaeli Servisçiler Odası Başkan Yardımcısı Hüsnü Babaç bu durumu “hem p plaka sahiplerinin hakkının gasp edilmesi hem de trafikte gerçek plakanın değiştirilmesi suretiyle sahtecilik olduğunu” ifade etmekte.  Bölge  Haber’e konuşan Babaç,  bu tür haksız kazanç elde eden kötü niyetli kişilere yönelik takip çalışması başlattıklarının altını çizerken bu konuda kendilerine her türlü kolaylığı gösteren Çayırova Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş’e, ve Çayırova Trafik Şube Amiri İlhan bey’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.