19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ses Pazarlama yeni yerinde açıldı

05.10.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ses Pazarlama yeni yerinde açıldı

VESTEL SES PAZARLAMA AKSE SAPAĞI MAĞAZASI YENİ YERİNDE AÇILDI

Bölgemizin önde gelen firmalarından Vestel Ses Pazarlama, Akse Sapağı mağazasıyla yeri yerinde hizmete girdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış törenine Vestel Ses Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya ve oğlu Kadir Kaya, Vestel bölge müdürünün yanı sıra Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ile Sportif Direktör Abbas Sır ve çok sayıda iş adamı katıldı. KAYA’DAN GEBZESPOR’A JEST Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır, Vestel Ses Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya’ya yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, Kaya da Gebzespor’a jest yapmaktan geri kalmadı. Kaya, Gebzespor’un ihtiyaçları karşılama noktasında mor beyazlılara katkı sunacaklarını belirterek, Gebzespor Kulübü’nün televizyon ve bulaşık makinesi ihtiyaçlarını gidereceklerinin sözünü vererek Gebzespor’a desteğini esirgemedi.          
VESTEL SES PAZARLAMA AKSE SAPAĞI MAĞAZASI YENİ YERİNDE AÇILDI

Bölgemizin önde gelen firmalarından Vestel Ses Pazarlama, Akse Sapağı mağazasıyla yeri yerinde hizmete girdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış törenine Vestel Ses Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya ve oğlu Kadir Kaya, Vestel bölge müdürünün yanı sıra Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ile Sportif Direktör Abbas Sır ve çok sayıda iş adamı katıldı.

KAYA’DAN GEBZESPOR’A JEST

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır, Vestel Ses Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya’ya yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, Kaya da Gebzespor’a jest yapmaktan geri kalmadı. Kaya, Gebzespor’un ihtiyaçları karşılama noktasında mor beyazlılara katkı sunacaklarını belirterek, Gebzespor Kulübü’nün televizyon ve bulaşık makinesi ihtiyaçlarını gidereceklerinin sözünü vererek Gebzespor’a desteğini esirgemedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.