Ses Ver Projesi Öğretmen Eğitimleri Başladı

Gebze 25.10.2018 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ses Ver Projesi Öğretmen Eğitimleri Başladı

Gebze Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Ses Ver’ Projesi kapsamında gönüllü öğretmenlere yönelik eğitimler başladı.

Gebze 50. Yıl Chrysler Ortaokulu’nda başlayan eğitimler, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm ortaokul ve liselerde uygulanması planlanıyor. Çalışmalarla ilgili gönüllü öğretmenlere yönelik eğitimler başlamış olup, 480 gönüllü öğretmene eğitim verilerek öğrenci ve velilere ulaşmak hedefleniyor. Bağımlılık alanında yürütülen çalışmada özellikle teknoloji ve oyun bağımlılığı, sanal zorbalık, teknolojinin güvenli kullanımı ve madde bağımlılığı ile ilgili olarak yaşantı örneklerinden hareketle başa çıkma becerileri ele alınıyor. Ayrıca ihtiyaç duyan öğrencilere yönelik birebir öğrenci koçluğu hizmetleri gönüllü öğretmenler tarafından sunuluyor. KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Ses Ver’ Projesi kapsamında gönüllü öğretmenlere yönelik eğitimler başladı.

Gebze 50. Yıl Chrysler Ortaokulu’nda başlayan eğitimler, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm ortaokul ve liselerde uygulanması planlanıyor. Çalışmalarla ilgili gönüllü öğretmenlere yönelik eğitimler başlamış olup, 480 gönüllü öğretmene eğitim verilerek öğrenci ve velilere ulaşmak hedefleniyor. Bağımlılık alanında yürütülen çalışmada özellikle teknoloji ve oyun bağımlılığı, sanal zorbalık, teknolojinin güvenli kullanımı ve madde bağımlılığı ile ilgili olarak yaşantı örneklerinden hareketle başa çıkma becerileri ele alınıyor. Ayrıca ihtiyaç duyan öğrencilere yönelik birebir öğrenci koçluğu hizmetleri gönüllü öğretmenler tarafından sunuluyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.