19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sesi Gülen Adam Gebze’yi inletti!

Gebze (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.01.2016 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sesi Gülen Adam Gebze’yi inletti!

Ünlü Şarkıcı Koray Avcı, Gebze’de sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Çocukluğu Gebze’de geçen, sokaklarda söylediği şarkılarla ünlenen ve internet fenomeni haline gelen Ses Sanatçısı Koray Avcı, Efsa Organizasyon’un düzenlediği Konserle, Gebzeli hayranlarıyla buluştu. Gebze Kapalı Spor Salonu'nda yüzlerce seveni ünlü sanatçıyı dinledi. Sesi gülen adıyla nam salan Koray Avcı hoş sohbetiyle de büyük beğeni topladı.  GEBZE’Yİ COŞTURDU  Söylediği şarkılarla son dönemin en gözde sanatçılarından ve Gebze’de çocukluk yıllarını geçiren Koray Avcı’yı Gebze’de yaklaşık bin 500 kişi dinlerken, hayranları Koray Avcı’nın şarkılarına sık sık eşlik etti. 2 saate yakın sahnede kalan Avcı, konseri sırasında seyircileriyle de sık sık sohbet etti. Gebze'de akrabalarının olduğunu ve çocukluğunun Gebze'de geçtiğini belirten Avcı, sevenlerine Şubat ayında çıkacak yeni albümünün de müjdesini verdi.

Ünlü Şarkıcı Koray Avcı, Gebze’de sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Çocukluğu Gebze’de geçen, sokaklarda söylediği şarkılarla ünlenen ve internet fenomeni haline gelen Ses Sanatçısı Koray Avcı, Efsa Organizasyon’un düzenlediği Konserle, Gebzeli hayranlarıyla buluştu. Gebze Kapalı Spor Salonu'nda yüzlerce seveni ünlü sanatçıyı dinledi. Sesi gülen adıyla nam salan Koray Avcı hoş sohbetiyle de büyük beğeni topladı. 

GEBZE’Yİ COŞTURDU 

Söylediği şarkılarla son dönemin en gözde sanatçılarından ve Gebze’de çocukluk yıllarını geçiren Koray Avcı’yı Gebze’de yaklaşık bin 500 kişi dinlerken, hayranları Koray Avcı’nın şarkılarına sık sık eşlik etti. 2 saate yakın sahnede kalan Avcı, konseri sırasında seyircileriyle de sık sık sohbet etti. Gebze'de akrabalarının olduğunu ve çocukluğunun Gebze'de geçtiğini belirten Avcı, sevenlerine Şubat ayında çıkacak yeni albümünün de müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.