Sessiz açılış 0-0

Spor 17.09.2017 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sessiz açılış 0-0

Süper Amatör Lig’de 2017-2018 sezonu Kocaeli Güneşspor ile Denizliköyüspor arasındaki maç ile açıldı. Maç öncesi mini bir tören düzenlenirken, A Grubu’ndaki karşılaşmada gol sesi çıkmadı   Süper Amatör Lig’de yeni sezon resmen başladı! A Grubu’nda Kocaeli Güneşspor ile Denizliköyü takımları açılış maçında karşılaştı. Maç öncesi mini bir tören düzenlenirken, Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım ve KASKF Başkanı Murat Aydın açılışta yer alan isimlerdendi.   ADEM YAMAK BAL İKRAMI Kocaeli Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, Denizliköyüspor Kulüp Başkanı Necat Araba, takdim edilen çiçekleri kabul ederken, maç öncesinde iki takım kaptanı maçın hakemlerine çiçek verdi. Öte yandan Çamçukurspor Kulübü Yöneticisi Adem Yamak da Kocaeli Güneşspor ve Denizliköyüsporlu futbolculara bal ikramında bulundu. Maçta hakemler Enes Kanpara, Cem Özbay ve Cankut Gönenç başarılı yönetimleri ile dikkat çekerken, iki takımın 90 dakika boyunca çabaları gol için yeterli olmayınca taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.

Süper Amatör Lig’de 2017-2018 sezonu Kocaeli Güneşspor ile Denizliköyüspor arasındaki maç ile açıldı. Maç öncesi mini bir tören düzenlenirken, A Grubu’ndaki karşılaşmada gol sesi çıkmadı  

Süper Amatör Lig’de yeni sezon resmen başladı! A Grubu’nda Kocaeli Güneşspor ile Denizliköyü takımları açılış maçında karşılaştı. Maç öncesi mini bir tören düzenlenirken, Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım ve KASKF Başkanı Murat Aydın açılışta yer alan isimlerdendi.  

ADEM YAMAK BAL İKRAMI

Kocaeli Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, Denizliköyüspor Kulüp Başkanı Necat Araba, takdim edilen çiçekleri kabul ederken, maç öncesinde iki takım kaptanı maçın hakemlerine çiçek verdi. Öte yandan Çamçukurspor Kulübü Yöneticisi Adem Yamak da Kocaeli Güneşspor ve Denizliköyüsporlu futbolculara bal ikramında bulundu. Maçta hakemler Enes Kanpara, Cem Özbay ve Cankut Gönenç başarılı yönetimleri ile dikkat çekerken, iki takımın 90 dakika boyunca çabaları gol için yeterli olmayınca taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.