Sessiz derbi! 0-0

Spor 29.09.2019 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sessiz derbi! 0-0

Süper Amatör Lig’de haftanın merakla beklenen randevusundan gol sesi çıkmadı. Bölge derbisi olarak nitelendirilen Hidropaks Tayfunspor ile Diliskelesispor arasında oynanan 90 dakika başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Hidropaks Tayfunspor daha etkili başlarken, bordo beyazlılar maçın henüz 3.dakikasında gole yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda kale sahası üzerinde oluşan karambolde bordo beyazlı futbolcuların üst üste iki kez kaleye vuruşunda savunma topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takım da birbirlerine denk bir mücadele verirken, iki taraf da duran toplarla tehlike yarattı.     ONUR KÖSE PENALTIYI DİREĞE NİŞANLADI Mücadelenin 74.dakikasında penaltı atışı kazanan Diliskelesispor’da, Onur Köse topu direğe nişanlayınca Dilovası temsilcisi öne geçme şansını tepti. Penaltı pozisyonunda topu elle kesen Mertcan’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle maçın son çeyrek dilimini 1 kişi eksik oynamak zorunda kalan Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, dirençli bir savunma yaparak kalesini gole kapattı. Sahadan 1’er puanla ayrılan iki ekip böylece puanını 4’e çıkardı. Hidropaks Tayfunspor gelecek hafta deplasmanda Çınarlıspor’la, Diliskelesispor ise sahasında Kartepe Köseköy Ateşspor ile karşılaşacak.    
Süper Amatör Lig’de haftanın merakla beklenen randevusundan gol sesi çıkmadı. Bölge derbisi olarak nitelendirilen Hidropaks Tayfunspor ile Diliskelesispor arasında oynanan 90 dakika başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Hidropaks Tayfunspor daha etkili başlarken, bordo beyazlılar maçın henüz 3.dakikasında gole yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda kale sahası üzerinde oluşan karambolde bordo beyazlı futbolcuların üst üste iki kez kaleye vuruşunda savunma topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takım da birbirlerine denk bir mücadele verirken, iki taraf da duran toplarla tehlike yarattı.

 

 

ONUR KÖSE PENALTIYI DİREĞE NİŞANLADI

Mücadelenin 74.dakikasında penaltı atışı kazanan Diliskelesispor’da, Onur Köse topu direğe nişanlayınca Dilovası temsilcisi öne geçme şansını tepti. Penaltı pozisyonunda topu elle kesen Mertcan’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle maçın son çeyrek dilimini 1 kişi eksik oynamak zorunda kalan Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, dirençli bir savunma yaparak kalesini gole kapattı. Sahadan 1’er puanla ayrılan iki ekip böylece puanını 4’e çıkardı. Hidropaks Tayfunspor gelecek hafta deplasmanda Çınarlıspor’la, Diliskelesispor ise sahasında Kartepe Köseköy Ateşspor ile karşılaşacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.