19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

'Sevdamız Kocaeli’ diyerek göreve geldik

Kocaeli 01.07.2019 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

'Sevdamız Kocaeli’ diyerek göreve geldik

Başkan Büyükakın, “Kocaeli’ne hizmet etmek büyük bir sevda, emek ve heyecan ister. Her gün büyük bir hassasiyetle çalışmak, üretmek ve planlamak gerekir” ifadelerini sarf etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Şehir Plancılar Odası Kocaeli Şube Temsilcisi Rahmi Tümpalay ve yönetimini makamında konuk etti. Şehre dair tüm önerilerini şehir plancılarından da beklediğini görüşmede dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’de ortaya koyduğumuz ve koyacağımız her eserin temelinde iyi bir planlama olacağını söylemek istiyorum. Biz “Sevdamız Kocaeli” diyerek göreve geldik. Sevdamıza hizmet etmek için tüm gücümüzle birlikte sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla birlikte çalışacağız” dedi. “KOCAELİ’Yİ TASARLAMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ” Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç’ün de yer aldığı ziyarette, kente dair önerilerini Şehir Plancılar Odası yönetiminden beklediklerini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’ne hizmet etmek büyük bir sevda, emek ve heyecan ister. Her gün büyük bir hassasiyetle çalışmak, üretmek ve planlamak gerekir. Kocaeli’nin güler yüzünü daha da gülümsetecek çözümler üretmek gerekir. İşte bu nedenle ortak akla ve her fikre önem veriyoruz. Kibirden uzak, nemelazımcılık yapmayan her kurum ve kuruluşla aynı masada oturarak çalışmaktan büyük bir keyif alacağımız bir Kocaeli’yi tasarlamak için gayret ediyoruz” vurgusu yaptı. “ÜLKEMİZİN DİĞER KENTLERİYLE DE PAYLAŞACAĞIZ” Halkımızın içi rahat bir şekilde keyfini sürebileceği pırıl pırıl kıyıları, tertemiz plajları, parkları, yolları, kültür alanları gibi birçok hizmeti şehre kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Yeşilin maviyle buluştuğu cennetten bir köşe olan şehrimizin tüm bilgi ve tecrübelerini ülkemizin diğer kentleriyle de paylaşacağız. Meslek odaları ve şehir plancılarımızla ortak hareket ederek ülkemize ve üretim merkezi olan kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Birlikte çok çalışacak ve bu aziz vatanımıza değer katmaya devam edeceğiz. Halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyor, çevreye duyarlı yönetim anlayışımızı büyüterek insanımıza hizmet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaret yapılan istişarenin ardından sona erdi.
Başkan Büyükakın, “Kocaeli’ne hizmet etmek büyük bir sevda, emek ve heyecan ister. Her gün büyük bir hassasiyetle çalışmak, üretmek ve planlamak gerekir” ifadelerini sarf etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Şehir Plancılar Odası Kocaeli Şube Temsilcisi Rahmi Tümpalay ve yönetimini makamında konuk etti. Şehre dair tüm önerilerini şehir plancılarından da beklediğini görüşmede dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’de ortaya koyduğumuz ve koyacağımız her eserin temelinde iyi bir planlama olacağını söylemek istiyorum. Biz “Sevdamız Kocaeli” diyerek göreve geldik. Sevdamıza hizmet etmek için tüm gücümüzle birlikte sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

“KOCAELİ’Yİ TASARLAMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç’ün de yer aldığı ziyarette, kente dair önerilerini Şehir Plancılar Odası yönetiminden beklediklerini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’ne hizmet etmek büyük bir sevda, emek ve heyecan ister. Her gün büyük bir hassasiyetle çalışmak, üretmek ve planlamak gerekir. Kocaeli’nin güler yüzünü daha da gülümsetecek çözümler üretmek gerekir. İşte bu nedenle ortak akla ve her fikre önem veriyoruz. Kibirden uzak, nemelazımcılık yapmayan her kurum ve kuruluşla aynı masada oturarak çalışmaktan büyük bir keyif alacağımız bir Kocaeli’yi tasarlamak için gayret ediyoruz” vurgusu yaptı.

“ÜLKEMİZİN DİĞER KENTLERİYLE DE PAYLAŞACAĞIZ”

Halkımızın içi rahat bir şekilde keyfini sürebileceği pırıl pırıl kıyıları, tertemiz plajları, parkları, yolları, kültür alanları gibi birçok hizmeti şehre kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Yeşilin maviyle buluştuğu cennetten bir köşe olan şehrimizin tüm bilgi ve tecrübelerini ülkemizin diğer kentleriyle de paylaşacağız. Meslek odaları ve şehir plancılarımızla ortak hareket ederek ülkemize ve üretim merkezi olan kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Birlikte çok çalışacak ve bu aziz vatanımıza değer katmaya devam edeceğiz. Halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyor, çevreye duyarlı yönetim anlayışımızı büyüterek insanımıza hizmet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaret yapılan istişarenin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.