19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SEVGİLİSİNE EŞİNİ ÖLDÜRTTÜ

Kocaeli 21.12.2017 - 22:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEVGİLİSİNE EŞİNİ ÖLDÜRTTÜ

İzmit Alikahya’da sevgilisi ile plan yaparak kocasını öldürten ve cesedini Yalova’da gömdükleri tespit edilen kadın ve sevgilisi, yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden Hüsnü Güntaç (42) isimli şahsın yakınları, 7 Kasım 2017 günü polis merkezine giderek kendisinin bir süredir kayıp olduğunu söyledi. Ekipler, Güntaç’ı bulmaya çalışırken Güntaç’ın arkadaşları ve akrabaları ise 30 yaşındaki eşi S.G.’nin eşinin nerede olduğu sorusuna çelişkili ifadelerle cevap vermesinin ardından kendisinden şüphelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri S.G.’yi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından S.G.’nin F.Ö. (40) isimli bir şahısla aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu tespit etti.   Suçlarını itiraf ettiler Çevredeki MOBESE ve PTS kameralarından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Hüsnü Güntaç’a zimmetli olan bir araçla eşi S.G. ve sevgilisi F.Ö.’nün Kütahya’ya gittiklerini tespit etti. Kütahya’da kiraladıkları evin adresini tespit eden ekipler, S.G. ve sevgilisi F.Ö.’yü burada yakalayarak gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise bir valizin içerisinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Sorguya alınan iki sevgili burada suçlarını itiraf etti.   Öldürüp ormanlık alana gömmüşler İddiaya göre S.G.’nin F.Ö. ile bir süredir aralarında gönül ilişkisi bulunduğu, S.G.’nin eşi tarafından kendisinin sürekli darp edildiğini ve eşinden kurtulmak istediğini sevgilisine söylediği öne sürüldü. Bunun üzerinde iki sevgilinin birlikte plan yaptıkları ve Kasım ayı başında bir gece yarısı S.G.’nin sevgilisi F.Ö.’yü eşi Hüsnü Güntaç uyuduğu esnada eve aldığı, F.Ö.’nün Hüsnü Güntaç’ı yatağında uyuduğu esnada başından tek el ateş ederek öldürdüğü ve ardından cenazesini battaniyeye sararak Yalova Altınova’da bulunan Karadere Köyü’ndeki ormanlık alana gömdüklerini söyledikleri öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan iki sevgili adliyeye sevk edilirken çiftçin iki çocuğunun ise sosyal hizmetler il müdürlüğüne teslim edildikleri öğrenildi.
İzmit Alikahya’da sevgilisi ile plan yaparak kocasını öldürten ve cesedini Yalova’da gömdükleri tespit edilen kadın ve sevgilisi, yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden Hüsnü Güntaç (42) isimli şahsın yakınları, 7 Kasım 2017 günü polis merkezine giderek kendisinin bir süredir kayıp olduğunu söyledi. Ekipler, Güntaç’ı bulmaya çalışırken Güntaç’ın arkadaşları ve akrabaları ise 30 yaşındaki eşi S.G.’nin eşinin nerede olduğu sorusuna çelişkili ifadelerle cevap vermesinin ardından kendisinden şüphelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri S.G.’yi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından S.G.’nin F.Ö. (40) isimli bir şahısla aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu tespit etti.

 

Suçlarını itiraf ettiler

Çevredeki MOBESE ve PTS kameralarından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Hüsnü Güntaç’a zimmetli olan bir araçla eşi S.G. ve sevgilisi F.Ö.’nün Kütahya’ya gittiklerini tespit etti. Kütahya’da kiraladıkları evin adresini tespit eden ekipler, S.G. ve sevgilisi F.Ö.’yü burada yakalayarak gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise bir valizin içerisinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Sorguya alınan iki sevgili burada suçlarını itiraf etti.

 

Öldürüp ormanlık alana gömmüşler

İddiaya göre S.G.’nin F.Ö. ile bir süredir aralarında gönül ilişkisi bulunduğu, S.G.’nin eşi tarafından kendisinin sürekli darp edildiğini ve eşinden kurtulmak istediğini sevgilisine söylediği öne sürüldü. Bunun üzerinde iki sevgilinin birlikte plan yaptıkları ve Kasım ayı başında bir gece yarısı S.G.’nin sevgilisi F.Ö.’yü eşi Hüsnü Güntaç uyuduğu esnada eve aldığı, F.Ö.’nün Hüsnü Güntaç’ı yatağında uyuduğu esnada başından tek el ateş ederek öldürdüğü ve ardından cenazesini battaniyeye sararak Yalova Altınova’da bulunan Karadere Köyü’ndeki ormanlık alana gömdüklerini söyledikleri öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan iki sevgili adliyeye sevk edilirken çiftçin iki çocuğunun ise sosyal hizmetler il müdürlüğüne teslim edildikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.