19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SEVİLEN ŞARKICI PAMELA GEBZE CENTER’DA

Gebze 17.05.2017 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEVİLEN ŞARKICI PAMELA GEBZE CENTER’DA

Bulunduğu bölgedeki ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Gebze Center’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bu güne kadar pek çok ünlü sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, şimdi de sevilen şarkıcı Pamela’yı Gebzelilerle bir araya getiriyor. 19 Mayıs Cuma günü saat 15.00’da sevenleriyle imza gününde buluşacak olan Pamela, vereceği mini konserle keyifli anlar yaşatacak. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, açıldığı günden bu yana Gebzeliler’i dünyaca ünlü pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra kültür-sanat etkinlikleriyle de misafirlerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bugüne kadar pek çok sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, kentin kültür-sanat yaşamına da renk katmaya devam ediyor. Gebze Center, bu kez sevilen şarkıcı Pamela’yı Gebzelilerle buluşturuyor. Pamela, 19 Mayıs Cuma günü 15.00'da Gebze Center’da öncelikle düzenlenecek imza gününe katılacak. Bir yandan sevenlerine imza dağıtırken bir yandan da vereceği mini konserde popüler şarkılarını seslendirecek olan Pamela, Gebzeliler’e keyifli bir gün havası yaşatacak.   

Bulunduğu bölgedeki ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Gebze Center’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bu güne kadar pek çok ünlü sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, şimdi de sevilen şarkıcı Pamela’yı Gebzelilerle bir araya getiriyor. 19 Mayıs Cuma günü saat 15.00’da sevenleriyle imza gününde buluşacak olan Pamela, vereceği mini konserle keyifli anlar yaşatacak. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, açıldığı günden bu yana Gebzeliler’i dünyaca ünlü pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra kültür-sanat etkinlikleriyle de misafirlerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Bugüne kadar pek çok sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, kentin kültür-sanat yaşamına da renk katmaya devam ediyor. Gebze Center, bu kez sevilen şarkıcı Pamela’yı Gebzelilerle buluşturuyor. Pamela, 19 Mayıs Cuma günü 15.00'da Gebze Center’da öncelikle düzenlenecek imza gününe katılacak. Bir yandan sevenlerine imza dağıtırken bir yandan da vereceği mini konserde popüler şarkılarını seslendirecek olan Pamela, Gebzeliler’e keyifli bir gün havası yaşatacak.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.