Sevinç; “Ortak Paydamız Vatan”

Siyaset 15.08.2018 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sevinç; “Ortak Paydamız Vatan”

MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç döviz kurunda yaşanan gelişmelerle ilgili olarak açıklama yaparak, “Siyaset yapma birbirimizi eleştirme zamanı değildir. Tek derdimiz ortak paydamız vatanımızdır.” dedi.

Döviz kurunda yaşanan gelişmelerle ilgili olarak MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç yazılı bir basın açıklaması yaptı. MHP’li Sevinç yaptığı açıklamada, “Yıllardan beri bizimle uğraşan hainler 1980’de sağ sol deyip kardeşi kardeşe kırdıran, 1990’lı yıllarda PKK terör örgütünü besleyip ülkemize hain planlar kuran bu uğurda askerlerimizi, polislerimizi, memur öğretmenlerimizi hatta kundaktaki bebeğe kadar acımadan katledenleri besleyip kollayanlar bunlara destek veren hainler 2000’lerde de tekrar ülkemize ekonomik darbe vurmaya çalışanlar yine başaramadılar. EKONOMİK SAVAŞ BAŞLATTILAR Suriye’de PKK PYD ve diğer teröristlere tırlar dolusu silah mühimmat yardımı yapanlar ve 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulunanlara yüce milletimiz izin vermedi. 1 dolarlık vatan hainleri kazanamadı. Bu düzen yine sahneye çıkarak ekonomik savaşı başlattılar. Allah’ın izniyle hep beraber bunu da bertaraf edip yerle yeksan edileceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Doların yüksek olmasından dolayı şu olur bu olur deyip milletimizi panik havasına sokmak isteyen vatan hainlerine sözümüz var. Bilinir ki Türk aç kalır susuz kalır anasız babasız kalır ama asla vatansız kalmaz. Bu ekonomik savaşa karşılık hep birlikte olmanın zamanıdır. Siyaset yapma birbirimizi eleştirme zamanı değildir. Tek derdimiz ortak paydamız vatanımızdır.” dedi.
MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç döviz kurunda yaşanan gelişmelerle ilgili olarak açıklama yaparak, “Siyaset yapma birbirimizi eleştirme zamanı değildir. Tek derdimiz ortak paydamız vatanımızdır.” dedi.

Döviz kurunda yaşanan gelişmelerle ilgili olarak MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç yazılı bir basın açıklaması yaptı. MHP’li Sevinç yaptığı açıklamada, “Yıllardan beri bizimle uğraşan hainler 1980’de sağ sol deyip kardeşi kardeşe kırdıran, 1990’lı yıllarda PKK terör örgütünü besleyip ülkemize hain planlar kuran bu uğurda askerlerimizi, polislerimizi, memur öğretmenlerimizi hatta kundaktaki bebeğe kadar acımadan katledenleri besleyip kollayanlar bunlara destek veren hainler 2000’lerde de tekrar ülkemize ekonomik darbe vurmaya çalışanlar yine başaramadılar.

EKONOMİK SAVAŞ BAŞLATTILAR

Suriye’de PKK PYD ve diğer teröristlere tırlar dolusu silah mühimmat yardımı yapanlar ve 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulunanlara yüce milletimiz izin vermedi. 1 dolarlık vatan hainleri kazanamadı. Bu düzen yine sahneye çıkarak ekonomik savaşı başlattılar. Allah’ın izniyle hep beraber bunu da bertaraf edip yerle yeksan edileceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Doların yüksek olmasından dolayı şu olur bu olur deyip milletimizi panik havasına sokmak isteyen vatan hainlerine sözümüz var. Bilinir ki Türk aç kalır susuz kalır anasız babasız kalır ama asla vatansız kalmaz. Bu ekonomik savaşa karşılık hep birlikte olmanın zamanıdır. Siyaset yapma birbirimizi eleştirme zamanı değildir. Tek derdimiz ortak paydamız vatanımızdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.