Sevinç Suskunluğunu Bozdu

Dilovası 24.10.2018 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sevinç Suskunluğunu Bozdu

MHP Genel Merkezi’nin talimatıyla görevden alınan Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç suskunluğunu bozarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Sevinç yaptığı açıklamada, “Dilovası beni iyi tanır gerek ilçe başkanlığında gerek esnaflığımda gerek kişiliğimde elimden geldiği kadar büyüklerimle büyük küçüklerimle küçük olmaya çalıştım. Sizlerde bilirsiniz ki benim kimsenin malında mülkünde namusunda gözüm olmamıştır, Olmazda bu benim ne mizacımda ne ailemde nede kişiliğinde vardır. Aslımızda neslimizde bellidir çok şükür. EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞTIM Son günlerde gerek sosyal medyada gerek yazılı basında Dilovası MHP ilçe başkanlığımda gerek şahsım üzerinde akla hayale gelmeyecek çirkinlikte iftiralara maruz kalmış bulunmaktayım. Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki şahsım böyle şeylere tenezzül etmez. Bu kutlu davada benim Koltuk ve makam sevdam hiç bir zaman olmamıştır. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirip davama hizmet etmeye çalıştım. MEVKİLER GEÇİCİDİR Üzerime atılan bu iftiralar aydınlanana kadar o makama oturacak arkadaşlarıma ikazımdır. Bilsinler ki makam ve mevkiler gelip geçicidir. O makama oturacak arkadaşları tanımayacağız. Dostuna ihanet edenin dostu olmaz. İlçe başkanlığı ve bu süreçte bana destek olan Tüm dost ve arkadaşlarıma Teşekkür ederim. Sevgi Saygılarımı sunarım.” dedi. KÜBRA AKABALI
MHP Genel Merkezi’nin talimatıyla görevden alınan Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç suskunluğunu bozarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Sevinç yaptığı açıklamada, “Dilovası beni iyi tanır gerek ilçe başkanlığında gerek esnaflığımda gerek kişiliğimde elimden geldiği kadar büyüklerimle büyük küçüklerimle küçük olmaya çalıştım. Sizlerde bilirsiniz ki benim kimsenin malında mülkünde namusunda gözüm olmamıştır, Olmazda bu benim ne mizacımda ne ailemde nede kişiliğinde vardır. Aslımızda neslimizde bellidir çok şükür.

EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞTIM

Son günlerde gerek sosyal medyada gerek yazılı basında Dilovası MHP ilçe başkanlığımda gerek şahsım üzerinde akla hayale gelmeyecek çirkinlikte iftiralara maruz kalmış bulunmaktayım. Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki şahsım böyle şeylere tenezzül etmez. Bu kutlu davada benim Koltuk ve makam sevdam hiç bir zaman olmamıştır. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirip davama hizmet etmeye çalıştım.

MEVKİLER GEÇİCİDİR

Üzerime atılan bu iftiralar aydınlanana kadar o makama oturacak arkadaşlarıma ikazımdır. Bilsinler ki makam ve mevkiler gelip geçicidir. O makama oturacak arkadaşları tanımayacağız. Dostuna ihanet edenin dostu olmaz. İlçe başkanlığı ve bu süreçte bana destek olan Tüm dost ve arkadaşlarıma Teşekkür ederim. Sevgi Saygılarımı sunarım.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.