19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sevinmeyi özledik!

Spor 06.12.2019 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sevinmeyi özledik!

Sezon başından bu yana çalkantılı günü eksik olmayan Gebzespor, Pazar günü çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. BAL 10.Grup’ta mücadele eden mor beyazlı ekibimiz sahasında namağlup lider Çiğli Belediyespor’u ağırlayacak. Hafta içinde oyuncuların yönetim zafiyeti nedeniyle tesisleri terk etmesinin ardından alt yapı oyuncularıyla çalışan, dün itibariyle ise as oyuncuların yeniden takıma dönmesinin ardından tam kadro alan Menekşe, lider karşısında sürpriz arayacak. SON 5 MAÇTA 3 PUAN TOPLADIK Ligde oynadığı son 5 maçta yalnızca 3 puan alabilen Gebzespor, zorlu maçta elinden gelen mücadeleyi ortaya koyarak, son haftalarda çok üzdüğü taraftarlarını sevindirmek istiyor. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Emrah Asil Büyükyıldırım yönetecek.

Sezon başından bu yana çalkantılı günü eksik olmayan Gebzespor, Pazar günü çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. BAL 10.Grup’ta mücadele eden mor beyazlı ekibimiz sahasında namağlup lider Çiğli Belediyespor’u ağırlayacak. Hafta içinde oyuncuların yönetim zafiyeti nedeniyle tesisleri terk etmesinin ardından alt yapı oyuncularıyla çalışan, dün itibariyle ise as oyuncuların yeniden takıma dönmesinin ardından tam kadro alan Menekşe, lider karşısında sürpriz arayacak.

SON 5 MAÇTA 3 PUAN TOPLADIK

Ligde oynadığı son 5 maçta yalnızca 3 puan alabilen Gebzespor, zorlu maçta elinden gelen mücadeleyi ortaya koyarak, son haftalarda çok üzdüğü taraftarlarını sevindirmek istiyor. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Emrah Asil Büyükyıldırım yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.