Şevki Demirci Kutladı

Çayırova 15.12.2015 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şevki Demirci Kutladı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Yerli Malları Haftasını Çocuk Kulüpleri öğrencileri ile birlikte kutladı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Yerli Malları Haftası Haftası nedeniyle İnönü ve Emek Mahallesi Çocuk Kulüplerini ziyaret ederek küçük öğreniciler ile birlikte oldu. Başkan Demirci, "“Yerli Malı Haftası kutlamaları yapılırdı okulda ve bizler öğrenciyken ceviz, badem, üzüm ve diğer yiyecekleri götürür bununla övünürdük. Tabi ki tarımımıza sahip çıkacak, tarımı modern tarımla buluşturacağız. Ama asıl yerli malı olarak araba, uçak, tank, cep telefonu, helikopter, tank ve diğerlerini kendimiz üretirsek sevinmeliyiz, enerjimizi de kendimiz üretmeliyiz, arabamızı da kendimiz üretmeliyiz. Dışa bağımlılıktan kurtulup bunları ürettiklerimizi satarak ekonomimizi zenginleştirmeli, Türkiye’yi güçlü ve süper ülke yapmalıyız” dedi. “Milliyetçilik milletinden yana olmak, yerli malı kullanmaya özen göstermektir. Kendi tankını, uçağını, arabanı, barajlar, Organize Sanayi Bölgeleri ve tüm yerli üretimleri yapmaktır” diyen Demirci, açıklamasında, “Yerli ve Milli solcular sosyal demokrasi istiyorlardı, biz sağladık. Sosyal devlet istiyorlardı biz oluşturduk. 65 yaşını geçene, engelliye, dula, öksüz ve yetim çocuklara maaş veriyoruz. Karşılıksız kredi ve burs veriyoruz. Aynı zamanda öğrencilere proje karşılığında para vermeye devam edeceğiz. İşte budur milli ve yerli olmak. ” ifadelerine yer verdi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Yerli Malları Haftasını Çocuk Kulüpleri öğrencileri ile birlikte kutladı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Yerli Malları Haftası Haftası nedeniyle İnönü ve Emek Mahallesi Çocuk Kulüplerini ziyaret ederek küçük öğreniciler ile birlikte oldu. Başkan Demirci, "“Yerli Malı Haftası kutlamaları yapılırdı okulda ve bizler öğrenciyken ceviz, badem, üzüm ve diğer yiyecekleri götürür bununla övünürdük. Tabi ki tarımımıza sahip çıkacak, tarımı modern tarımla buluşturacağız. Ama asıl yerli malı olarak araba, uçak, tank, cep telefonu, helikopter, tank ve diğerlerini kendimiz üretirsek sevinmeliyiz, enerjimizi de kendimiz üretmeliyiz, arabamızı da kendimiz üretmeliyiz. Dışa bağımlılıktan kurtulup bunları ürettiklerimizi satarak ekonomimizi zenginleştirmeli, Türkiye’yi güçlü ve süper ülke yapmalıyız” dedi.
“Milliyetçilik milletinden yana olmak, yerli malı kullanmaya özen göstermektir. Kendi tankını, uçağını, arabanı, barajlar, Organize Sanayi Bölgeleri ve tüm yerli üretimleri yapmaktır” diyen Demirci, açıklamasında, “Yerli ve Milli solcular sosyal demokrasi istiyorlardı, biz sağladık. Sosyal devlet istiyorlardı biz oluşturduk. 65 yaşını geçene, engelliye, dula, öksüz ve yetim çocuklara maaş veriyoruz. Karşılıksız kredi ve burs veriyoruz. Aynı zamanda öğrencilere proje karşılığında para vermeye devam edeceğiz. İşte budur milli ve yerli olmak. ” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.