19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sey Vakfı’ndan Darıca’ya kütüphane!

Darıca 08.11.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Sey Vakfı’ndan Darıca’ya kütüphane!

Gençleri ve eğitimi her zaman önemseyen ve destek veren Darıca Belediyesi, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 30 Ağustos Zafer Parkı içerisine bir kitap kafe açmıştı. Açılan kitap kafenin ardından Sey Vakfı Darıca’ya ilk kütüphanesini açacağını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Sey Vakfı Sorumlusu Çiler Sevinç, “Eğitimde sürdürülebilir fırsat eşitliği yaratmak ve ihtiyaç duyan herkesin eğitim-öğretimle gelişebilmesine imkan yaratmak hedefiyle yola çıktık. Bu kapsamda Sey Vakfı olarak ilk kütüphanemizi Darıca Belediyesine kuruyoruz. Değerli destekleriniz için çok teşekkür ederiz.” dedi. “GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ” Gençleri Kitap Kafe’ye davet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin iyi yetişmesi ve kendilerini geliştirmeleri adına Darıca Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmak için çalışacağız. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız Kitap Kafemize ve Belediyemize bağlı kütüphanelerimize hatırı sayılır sayıda kitap bağışında bulunan Sey Vakfı sorumlusu Çiler Sevinç’e Darıca’lı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.”

Gençleri ve eğitimi her zaman önemseyen ve destek veren Darıca Belediyesi, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 30 Ağustos Zafer Parkı içerisine bir kitap kafe açmıştı. Açılan kitap kafenin ardından Sey Vakfı Darıca’ya ilk kütüphanesini açacağını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Sey Vakfı Sorumlusu Çiler Sevinç, “Eğitimde sürdürülebilir fırsat eşitliği yaratmak ve ihtiyaç duyan herkesin eğitim-öğretimle gelişebilmesine imkan yaratmak hedefiyle yola çıktık. Bu kapsamda Sey Vakfı olarak ilk kütüphanemizi Darıca Belediyesine kuruyoruz. Değerli destekleriniz için çok teşekkür ederiz.” dedi.


“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ”
Gençleri Kitap Kafe’ye davet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin iyi yetişmesi ve kendilerini geliştirmeleri adına Darıca Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmak için çalışacağız. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız Kitap Kafemize ve Belediyemize bağlı kütüphanelerimize hatırı sayılır sayıda kitap bağışında bulunan Sey Vakfı sorumlusu Çiler Sevinç’e Darıca’lı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.