Seyir halindeki taksinin önünü kesip, aracı kaçırdılar

Gebze 20.08.2016 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Seyir halindeki taksinin önünü kesip, aracı kaçırdılar

Gebze'de seyir halindeki taksinin önünü kesen şahıslar, taksici ile kavga ettikten sonra aracı kaçırdı. Kaçırılan taksi cep telefonu uygulaması sayesinde bulundu. Olay, gece saatlerinde Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gebze’de bulunan bir alışveriş merkezinden aldığı yolcusunu gideceği yere bırakmak isteyen taksi şoförü Mehmet Ali İpşir’in (31) aracı seyir halindeyken başka bir aracın önüne geçmesi ile kesildi. Taksici aracının önünün kesilmesiyle aracından inerek ne olduğunu anlamaya çalıştığı sırada alkollü oldukları öğrenilen 2 şahıs taksiciye trafik kurallarına uymadığını belirterek saldırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken, taksi şoförü yakınlardaki bir iş yerine sığındı. Taksinin önünü kesen ve taksi şoförüne saldıran şahıslar, büyük panik yaşayan taksideki yolcuları da indirip taksi ile olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaşanan hadise sonrasında hemen polise haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, taksi şoförü ile konuştuktan sonra şahısları arama çalışmalarına başladı. Çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisler şahısları tespit ederken, taksi şoförü Mehmet Ali İpşir’in cep telefonunu arabada unutması aracın kısa bir sürede bulunmasını sağladı. Taksi şoförünün telefonunda yüklü olan bir uygulama sayesinde polis ekipleri aracı olaydan birkaç saat sonra Mustafapaşa Mahallesi 703/1. Sokak'ta terk edilmiş halde buldu. Cep telefonu uygulaması sayesinde terk edilmiş halde bulunan takside emniyet mensuplarının yapmış olduğu incelemelerin ardından zanlılar da yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

Gebze'de seyir halindeki taksinin önünü kesen şahıslar, taksici ile kavga ettikten sonra aracı kaçırdı. Kaçırılan taksi cep telefonu uygulaması sayesinde bulundu.

Olay, gece saatlerinde Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gebze’de bulunan bir alışveriş merkezinden aldığı yolcusunu gideceği yere bırakmak isteyen taksi şoförü Mehmet Ali İpşir’in (31) aracı seyir halindeyken başka bir aracın önüne geçmesi ile kesildi. Taksici aracının önünün kesilmesiyle aracından inerek ne olduğunu anlamaya çalıştığı sırada alkollü oldukları öğrenilen 2 şahıs taksiciye trafik kurallarına uymadığını belirterek saldırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken, taksi şoförü yakınlardaki bir iş yerine sığındı. Taksinin önünü kesen ve taksi şoförüne saldıran şahıslar, büyük panik yaşayan taksideki yolcuları da indirip taksi ile olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaşanan hadise sonrasında hemen polise haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, taksi şoförü ile konuştuktan sonra şahısları arama çalışmalarına başladı. Çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisler şahısları tespit ederken, taksi şoförü Mehmet Ali İpşir’in cep telefonunu arabada unutması aracın kısa bir sürede bulunmasını sağladı. Taksi şoförünün telefonunda yüklü olan bir uygulama sayesinde polis ekipleri aracı olaydan birkaç saat sonra Mustafapaşa Mahallesi 703/1. Sokak'ta terk edilmiş halde buldu.

Cep telefonu uygulaması sayesinde terk edilmiş halde bulunan takside emniyet mensuplarının yapmış olduğu incelemelerin ardından zanlılar da yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.