19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SEYMEN’DE “CUMHURİYET BAYRAMI” COŞKUSU!

Darıca 31.10.2017 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEYMEN’DE “CUMHURİYET BAYRAMI” COŞKUSU!

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü, düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutladı.

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü, düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutladı. Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü konferans salonunda gerçekleşen törene Kurucu Temsilcisi Hamiyet SATI, İdari Koordinatör Cevdet TURAN, okul aile birliği üyeleri, idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Tiyatro kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği dramanın ardından İstiklal Marşı, saygı duruşuyla tören başladı. Tiyatro kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği drama izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Öğrencilerin sergilemiş olduğu İngilizce şarkı, koro, harmandalı ve gençlik konuşması gösterisi coşku kattı. 10. yıl marşı eşliğinde gerçekleştirilen kule ve jimnastik gösterisiyle kutlama töreni sona ererken veliler bu coşkulu töreni ayakta alkışladı.  
Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü, düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutladı.

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü, düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutladı. Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü konferans salonunda gerçekleşen törene Kurucu Temsilcisi Hamiyet SATI, İdari Koordinatör Cevdet TURAN, okul aile birliği üyeleri, idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Tiyatro kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği dramanın ardından İstiklal Marşı, saygı duruşuyla tören başladı. Tiyatro kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği drama izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Öğrencilerin sergilemiş olduğu İngilizce şarkı, koro, harmandalı ve gençlik konuşması gösterisi coşku kattı. 10. yıl marşı eşliğinde gerçekleştirilen kule ve jimnastik gösterisiyle kutlama töreni sona ererken veliler bu coşkulu töreni ayakta alkışladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.