SEYMEN’DE “İNGİLİZCE DİL EĞİTİM” KONFERANSI

Darıca 15.03.2016 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SEYMEN’DE “İNGİLİZCE DİL EĞİTİM” KONFERANSI

Seymen Koleji'nin bu yıl düzenlediği 1. İngilizce Dil Eğitimi Konferansı (1st ELT CONFERENCE) 12 Mart'ta Özel Seymen Eğitim Kurumları Ayşe Seymen Kampüsü'nde gerçekleşti.

Dünyaca ünlü meslek eğitmenlerinin eğitime ve daha birçok güncel konuya dair yaptığı konuşmalarda, tüm öğretmenlere farklı bakış açıları sundular. YENİ BAKIŞ AÇILARI KAZANDIRDILAR Kocaeli'nin birçok ilçesinden farklı okullardan öğretmenler ve yurtdışından eğitimciler ‘İngilizce Dil Eğitimi’ için bir araya geldi. Konferansın ilk teması "Bir çığ yaklaşıyor." (An avalanche is coming)’   Sırasıyla; “Pearson Education'dan Grant Kampton (An avalanche is coming...),   Heinle Cengace Learning’den Sam Seed ( Teaching in the 21st century) Oxford University Press'den Ryan Noakes (Practical Speaking  Activities) Express Publishing/İnkaş' dan Quentin Wagenheim (Visual Literacy in an integrated skills activity)” sunumlarıyla katılımcılara yeni bakış açıları kazandırdılar. SÜRPRİZ HEDİYELER DAĞITILDI Öğretmenlik mesleği için birçok gerekli niteliğin ve yeni öğretme metotlarının ele alındığı günde ana konuşmaların sonrası katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Konferansta İngilizce öğretiminin gelişen teknoloji ile 21.yüzyıla entegrasyonunu, değişen öğrenci profiline uyum sağlayabilmede pratik konuşma becerileri çalışmalarını ve değişen öğretim metotlarını gün boyu detaylı incelendi. Katılımcılar gün içerisinde dünyaca ünlü kitap yazarları ve öğretmen eğitimcileri ile bizzat görüş alışverişinde bulunabildiler. İngilizce öğretmenleri yabancı yayınevlerinin sergilediği yeni çıkan İngilizce eğitim kitaplarının bulunduğu stantları gezme şansına da sahip oldular. Tüm katılımcılar bu tarz organizasyonların öneminden bahsederek, gelecek senelerde de mutlaka bu etkinliğin tekrar etmesini istediler.  4 OTURUM HALİNDE GERÇEKLEŞTİ Dört oturum halinde gerçekleştirilen faaliyetin oturum aralarında misafirler kokteyl eşliğinde oturumları değerlendirme fırsatını buldular. Express Publishing, Oxford University Press, Unlimited Education, Pearson Education ve National Geographic'e katkılarda bulunduğu konferansın bitiminde. Katılımcı öğretmenlere sertifika, konuşmacılara ise plaketler takdim edildi. İlkokul ve Ortaokul Müdürü İrfan Yılmaz, hazırladıkları başarılı programdan dolayı, Yabancı Diller Koordinatör Bölüm Başkanı Engin Yılgın, Darıca Seymen Yabancı Diller Başkanı Savaş Atilla, yabancı diller öğretmenlerine katılımcı öğretmenlere ve sunumu gerçekleştiren misafirlere teşekkür etti.
Seymen Koleji'nin bu yıl düzenlediği 1. İngilizce Dil Eğitimi Konferansı (1st ELT CONFERENCE) 12 Mart'ta Özel Seymen Eğitim Kurumları Ayşe Seymen Kampüsü'nde gerçekleşti.

Dünyaca ünlü meslek eğitmenlerinin eğitime ve daha birçok güncel konuya dair yaptığı konuşmalarda, tüm öğretmenlere farklı bakış açıları sundular.

YENİ BAKIŞ AÇILARI KAZANDIRDILAR

Kocaeli'nin birçok ilçesinden farklı okullardan öğretmenler ve yurtdışından eğitimciler ‘İngilizce Dil Eğitimi’ için bir araya geldi. Konferansın ilk teması "Bir çığ yaklaşıyor." (An avalanche is coming)’  

Sırasıyla; “Pearson Education'dan Grant Kampton (An avalanche is coming...),  

Heinle Cengace Learning’den Sam Seed ( Teaching in the 21st century)

Oxford University Press'den Ryan Noakes (Practical Speaking  Activities)

Express Publishing/İnkaş' dan Quentin Wagenheim (Visual Literacy in an integrated skills activity)” sunumlarıyla katılımcılara yeni bakış açıları kazandırdılar.

SÜRPRİZ HEDİYELER DAĞITILDI

Öğretmenlik mesleği için birçok gerekli niteliğin ve yeni öğretme metotlarının ele alındığı günde ana konuşmaların sonrası katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Konferansta İngilizce öğretiminin gelişen teknoloji ile 21.yüzyıla entegrasyonunu, değişen öğrenci profiline uyum sağlayabilmede pratik konuşma becerileri çalışmalarını ve değişen öğretim metotlarını gün boyu detaylı incelendi. Katılımcılar gün içerisinde dünyaca ünlü kitap yazarları ve öğretmen eğitimcileri ile bizzat görüş alışverişinde bulunabildiler. İngilizce öğretmenleri yabancı yayınevlerinin sergilediği yeni çıkan İngilizce eğitim kitaplarının bulunduğu stantları gezme şansına da sahip oldular. Tüm katılımcılar bu tarz organizasyonların öneminden bahsederek, gelecek senelerde de mutlaka bu etkinliğin tekrar etmesini istediler. 

4 OTURUM HALİNDE GERÇEKLEŞTİ

Dört oturum halinde gerçekleştirilen faaliyetin oturum aralarında misafirler kokteyl eşliğinde oturumları değerlendirme fırsatını buldular. Express Publishing, Oxford University Press, Unlimited Education, Pearson Education ve National Geographic'e katkılarda bulunduğu konferansın bitiminde. Katılımcı öğretmenlere sertifika, konuşmacılara ise plaketler takdim edildi. İlkokul ve Ortaokul Müdürü İrfan Yılmaz, hazırladıkları başarılı programdan dolayı, Yabancı Diller Koordinatör Bölüm Başkanı Engin Yılgın, Darıca Seymen Yabancı Diller Başkanı Savaş Atilla, yabancı diller öğretmenlerine katılımcı öğretmenlere ve sunumu gerçekleştiren misafirlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.