19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SEYMEN’DE KİTAP PANAYIRI COŞKUSU

Darıca 25.02.2016 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SEYMEN’DE KİTAP PANAYIRI COŞKUSU

Özel Seymen Darıca Yerleşkesi Ayşe Seymen Kampüsü Koleji’nde kitap panayırı günleri başladı. Geçtiğimiz günlerde başlayan Kitap Panayırı etkinliğinin ilk gününde yazarlar Aşkın GÜNGÖR, Aslı TOHUMCU ve Tülin KOZİKOĞLU kitaplarını imzalayarak öğrencilerle sohbet ettiler. Programın ikinci gününde ise “Kitap Panayırı” açılışı yapıldı.

 TEŞEKKÜR ETTİ Okul idarecileri, öğretmenleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını İlkokul ve Ortaokul Müdürü İrfan Yılmaz yaptı. Yılmaz yaptığı konuşmada ülkelerin kurtuluşunun okumuş nesillerde geçtiğini ve kitapla ilgili her tür etkinliğin çok kıymetli olduğunu ifade ederek katılımcılara ve emeği geçen Edebiyat ve Türkçe Zümresine teşekkür etti. Okulun ortaokul ve lise öğrencileri, yıl içinde okudukları güdümlü kitapları, görsel drama yoluyla tanıttılar.  Panayırı gezenler, güdümlü kitaplarla ilgili türlü bilgileri öğrencilerden dinlediler. Geleneksel hale gelen, Kitap Panayırı etkinliklerinin coşkusunu yaşayan katılımcılar. Panayırda görsel dramayla verilen aşağıdaki kitapları görme imkanına kavuştular.   Anadolu Lisesi Öğrencileri 9/A Sınıfı Öğrencileri: Yaşar Kemal’in Üç Anadolu Efsanesi 9/B Sınıfı Öğrencileri: Cengiz Aytmatov’un Toprak Ana 10/A Sınıfı Öğrencileri: Dede Korkut Hikayeleri 10/B Sınıfı Öğrencileri: Sabahattin Ali’nin Kuyucaklı Yusuf 11/A Sınıfı Öğrencileri: Oğuz Atay’ın Bir Bilim Adamının Romanı 11/B Sınıfı Öğrencileri Victor Hugo’nun Sefiller adlı eserlerini Ortaokul Öğrencileri 5/ A Sınıfı Öğrencileri: Roald Dahl’ın Charlie’nin Çikolata Fabrikası 5/B Sınıfı Öğrencileri: James Matthew Berrie’nin Peter Pan ile Wendy 6/A Sınıfı Öğrencileri: Reşat Nuri Güntekin’in Çalıkuşu 7/A Sınıfı Öğrencileri: Adnan Binyazar’ın Atatürk Anlatıyor kitapları canlandırıldı.      
Özel Seymen Darıca Yerleşkesi Ayşe Seymen Kampüsü Koleji’nde kitap panayırı günleri başladı. Geçtiğimiz günlerde başlayan Kitap Panayırı etkinliğinin ilk gününde yazarlar Aşkın GÜNGÖR, Aslı TOHUMCU ve Tülin KOZİKOĞLU kitaplarını imzalayarak öğrencilerle sohbet ettiler. Programın ikinci gününde ise “Kitap Panayırı” açılışı yapıldı.

 TEŞEKKÜR ETTİ

Okul idarecileri, öğretmenleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını İlkokul ve Ortaokul Müdürü İrfan Yılmaz yaptı. Yılmaz yaptığı konuşmada ülkelerin kurtuluşunun okumuş nesillerde geçtiğini ve kitapla ilgili her tür etkinliğin çok kıymetli olduğunu ifade ederek katılımcılara ve emeği geçen Edebiyat ve Türkçe Zümresine teşekkür etti.

Okulun ortaokul ve lise öğrencileri, yıl içinde okudukları güdümlü kitapları, görsel drama yoluyla tanıttılar.  Panayırı gezenler, güdümlü kitaplarla ilgili türlü bilgileri öğrencilerden dinlediler. Geleneksel hale gelen, Kitap Panayırı etkinliklerinin coşkusunu yaşayan katılımcılar. Panayırda görsel dramayla verilen aşağıdaki kitapları görme imkanına kavuştular.

 

Anadolu Lisesi Öğrencileri

9/A Sınıfı Öğrencileri: Yaşar Kemal’in Üç Anadolu Efsanesi

9/B Sınıfı Öğrencileri: Cengiz Aytmatov’un Toprak Ana

10/A Sınıfı Öğrencileri: Dede Korkut Hikayeleri

10/B Sınıfı Öğrencileri: Sabahattin Ali’nin Kuyucaklı Yusuf

11/A Sınıfı Öğrencileri: Oğuz Atay’ın Bir Bilim Adamının Romanı

11/B Sınıfı Öğrencileri Victor Hugo’nun Sefiller adlı eserlerini

Ortaokul Öğrencileri

5/ A Sınıfı Öğrencileri: Roald Dahl’ın Charlie’nin Çikolata Fabrikası

5/B Sınıfı Öğrencileri: James Matthew Berrie’nin Peter Pan ile Wendy

6/A Sınıfı Öğrencileri: Reşat Nuri Güntekin’in Çalıkuşu

7/A Sınıfı Öğrencileri: Adnan Binyazar’ın Atatürk Anlatıyor kitapları canlandırıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.