SEYMEN’DE YAZAR-ESER SÖYLEŞİSİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Darıca 04.01.2017 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SEYMEN’DE YAZAR-ESER SÖYLEŞİSİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Rahmi Seymen Konferans salonunda 3 Ocak Salı günü Süleyman Bulut’u ağırladı. Yazar söyleşimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yazarımız öğrencilerin alkışlarıyla salona girdi. Yazarımızı tanıtan kısa bir sunumdan sonra öğrencilerimiz yazarımızla buluştu. Yazar söyleşimize “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler ” kitabıyla başladı. Söyleşimiz, Atatürk’ün birçok anısını barındıran görsellerle devam etti. Yazarımız kitaplarından ve çalışmalarından bahsederken bu çalışmaları Atatürk’ün anılarıyla ilişkilendirdi. Öğrencilerimizin daha önce görmedikleri görselleri görmesi salondaki dikkati bir kat daha artırdı. Özellikle Yazarın, Atatürk’ün İzmir’e giderken Öykü’nün canının sıkılmaması için kurduğu salıncağı anlatması salonda duygulu anlar yaşattı. Öğrencilerimize yer yer sorular soran yazarımız, sorduğu sorularla Atatürk’le ilgili yaşantıların da pekişmesini de sağladı. Yazara sorulan sorulardan öğrencilerin kitabı büyük bir ilgiyle okudukları anlaşılmaktaydı. Yazarımız da öğrencilerimizin sorularını en güzel şekilde cevapladı. Söyleşimizin sonunda öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattılar. Daha sonra yazar alkışlar eşliğinde salonumuzdan ayrıldı. Süleyman Bulut’a öğrencilerimize verdiği bilgiler için teşekkür eder, başka bir söyleşide buluşmayı dileriz.  

Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Rahmi Seymen Konferans salonunda 3 Ocak Salı günü Süleyman Bulut’u ağırladı. Yazar söyleşimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yazarımız öğrencilerin alkışlarıyla salona girdi. Yazarımızı tanıtan kısa bir sunumdan sonra öğrencilerimiz yazarımızla buluştu.

Yazar söyleşimize “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler ” kitabıyla başladı. Söyleşimiz, Atatürk’ün birçok anısını barındıran görsellerle devam etti. Yazarımız kitaplarından ve çalışmalarından bahsederken bu çalışmaları Atatürk’ün anılarıyla ilişkilendirdi. Öğrencilerimizin daha önce görmedikleri görselleri görmesi salondaki dikkati bir kat daha artırdı. Özellikle Yazarın, Atatürk’ün İzmir’e giderken Öykü’nün canının sıkılmaması için kurduğu salıncağı anlatması salonda duygulu anlar yaşattı.

Öğrencilerimize yer yer sorular soran yazarımız, sorduğu sorularla Atatürk’le ilgili yaşantıların da pekişmesini de sağladı. Yazara sorulan sorulardan öğrencilerin kitabı büyük bir ilgiyle okudukları anlaşılmaktaydı. Yazarımız da öğrencilerimizin sorularını en güzel şekilde cevapladı. Söyleşimizin sonunda öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattılar. Daha sonra yazar alkışlar eşliğinde salonumuzdan ayrıldı. Süleyman Bulut’a öğrencilerimize verdiği bilgiler için teşekkür eder, başka bir söyleşide buluşmayı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.