SEYMEN’DEN ANLAMLI PROJE

Darıca 17.03.2017 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEYMEN’DEN ANLAMLI PROJE

Darıca Özel Seymen öğrencilerinin devam ettirdiği ‘Bu Kış’da Bizden Olsun’ kampanyası kapsamında toplanan giyim ve kırtasiye malzemeleri Erzurum ve Van’da ki okullara gönderilmek üzere yola çıktı. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak; ‘ Seymen Koleji bölgemize değer katan çalışmalarıyla bizleri onurlandırmaktadır. Bu anlamlı projede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor,  öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.’ dedi. Seymen Ailesi olarak bu projede bize desteklerini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız ve Darıca PTT Müdürü’müze, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ederiz. 

Darıca Özel Seymen öğrencilerinin devam ettirdiği ‘Bu Kış’da Bizden Olsun’ kampanyası kapsamında toplanan giyim ve kırtasiye malzemeleri Erzurum ve Van’da ki okullara gönderilmek üzere yola çıktı. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak; ‘ Seymen Koleji bölgemize değer katan çalışmalarıyla bizleri onurlandırmaktadır. Bu anlamlı projede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor,  öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.’ dedi.

Seymen Ailesi olarak bu projede bize desteklerini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız ve Darıca PTT Müdürü’müze, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ederiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.