SEYMEN’DEN PROTOKOL ZİYARETİ

Darıca 15.12.2016 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SEYMEN’DEN PROTOKOL ZİYARETİ

34 yıldan bu yana ilimizde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 2011-2012 yılından itibaren de Darıca’da şube açan Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın yöneticileri Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u makamında ziyaret etti. Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, Mali işler Koordinatörü Cevdet Turan ve Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Acak tarafından yapılan nezaket ziyareti son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret sonrası Kurum yetkilileri ilgi ve alakalarından ötürü Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’a teşekkür etti.  

34 yıldan bu yana ilimizde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 2011-2012 yılından itibaren de Darıca’da şube açan Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın yöneticileri Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, Mali işler Koordinatörü Cevdet Turan ve Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Acak tarafından yapılan nezaket ziyareti son derece samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyaret sonrası Kurum yetkilileri ilgi ve alakalarından ötürü Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.