Seymenli Minikler Karne Heyecanı Yaşadı

Darıca 22.01.2016 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Seymenli Minikler Karne Heyecanı Yaşadı

Darıca'da konuşlu Özel Seymen Okulları ilköğretim öncesi anasınıfı öğrencileri de karne alarak büyüklerle aynı heyecanı yaşadılar.

Darıca Seymen Koleji'nde karnelerini alan anaokulu öğrencileri büyük sevinç yaşadı. Ara yıl karne heyecanını ilk kez tadan anasınıfı öğrencilerinin karne sevinci ise, bu sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.Karne alacakları gün öğretmenler ve öğrenciler adate kutlama havasında bir gün yaşarken minik öğrencilerin karne almalarının ardından yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.    
Darıca'da konuşlu Özel Seymen Okulları ilköğretim öncesi anasınıfı öğrencileri de karne alarak büyüklerle aynı heyecanı yaşadılar.

Darıca Seymen Koleji'nde karnelerini alan anaokulu öğrencileri büyük sevinç yaşadı.
Ara yıl karne heyecanını ilk kez tadan anasınıfı öğrencilerinin karne sevinci ise, bu sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.Karne alacakları gün öğretmenler ve öğrenciler adate kutlama havasında bir gün yaşarken minik öğrencilerin karne almalarının ardından yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.