Şeytanın bacağını kıralım!

Spor 27.12.2016 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şeytanın bacağını kıralım!

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, D Grubu 4.haftasında yarın sahasında Süper Lig ekibi Kayserispor’u ağırlayacak. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 12.00’da başlayacak. Kupada oynadığı 3 maçta da puanla tanışamayan sarı yeşilli temsilcimiz, geçen hafta sallayıp yıkamadığı Kayserispor’dan bu kez puan ya da puanlar alarak tarihinde ilk kez gruplara kaldığı kupada ilk puanlarını hanesine yazdırmayı hedefliyor. Futbolcularını cesaretlendiren bir konuşma yapan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, geride kalan 3 maçta oynanan futbola dikkat çekerek, ‘’Beşiktaş, Boluspor ve Kayserispor maçlarında ortaya koyduğunuz iyi futbola tüm Türkiye şahitlik etti. Puan almaya yakın olduğumuz maçları şanssız bir şekilde kaybettik. Yarın Kayserispor karşısında şeytanın bacağını kıralım. Hepinize güveniyorum’’dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, D Grubu 4.haftasında yarın sahasında Süper Lig ekibi Kayserispor’u ağırlayacak. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 12.00’da başlayacak.

Kupada oynadığı 3 maçta da puanla tanışamayan sarı yeşilli temsilcimiz, geçen hafta sallayıp yıkamadığı Kayserispor’dan bu kez puan ya da puanlar alarak tarihinde ilk kez gruplara kaldığı kupada ilk puanlarını hanesine yazdırmayı hedefliyor. Futbolcularını cesaretlendiren bir konuşma yapan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, geride kalan 3 maçta oynanan futbola dikkat çekerek, ‘’Beşiktaş, Boluspor ve Kayserispor maçlarında ortaya koyduğunuz iyi futbola tüm Türkiye şahitlik etti. Puan almaya yakın olduğumuz maçları şanssız bir şekilde kaybettik. Yarın Kayserispor karşısında şeytanın bacağını kıralım. Hepinize güveniyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.