Sezer öğretmen örnek oluyor

Gebze 14.06.2019 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sezer öğretmen örnek oluyor

Gebze Mehmet Alp Tiryaki İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği görevine devam eden Sezer Ortadağ’ın öğrencileri ile yakından ilgilenmesi, sadece teorik anlamda değil, uygulamalı olarak da öğrencilerine dersler vermesi veliler tarafından büyük takdir topluyor.

Görev süresince Minik Notalar kuşağı ile tanınan Sezer Öğretmen, örnek alınacak eğitimlerine devam ediyor. Öğrencileri ile sadece teorik olarak değil, hayata dair de dersler işleyen Sezer öğretmen, okulun son gününde sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir mesaj paylaştı. Yüzlerce beğeni alan paylaşım, velilerin takdirini topladı. İşte Sezer Öğretmen’in o paylaşımı; “Bu yıl en çok etkilendiğim durum;  Sevgili Öğrencim Kardelen... Birkaç ay önce zatürre teşhisiyle hastaneye yatıp tedavi görmeye başlamıştı. Onu ziyarete gittiğim gün yattığı yataktan doğrulup koskocaman gülümsemesiyle ayakucunu işaret edip: ‘ Öğretmenim, buraya oturabilirsiniz’  demiş ve yüreğimi yerinden oynatmıştı. Neyse ki kısa sürede iyileşip aramıza dönmüştü. HEPİNİZİN YOLU AÇIK OLSUN Her akşam okul çıkışı bana sarılıp öyle evine gider Kardelen. Peki, burada bitiyor mu dersiniz?  Elbette hayır... Arabamı onların evinin önüne park ederim her gün. Okuldan ayrılıp arabama binecekken hep aynı manzara ile karşılaşırım. Kardelen çantasını eve bırakıp hava durumu nasıl olursa olsun arabanın yanında beni beklemektedir... Koşarak gelir ve tekrar sarılır bana. Birkaç kelâm edip yolcu eder beni... Arkamdan el sallarken şu cümlelerini duyarım ve eve varana kadar yankılanır durur kulaklarımda : ‘Yolun açık olsun öğretmenim.’ İşte bunun adı sevgidir... Koşulsuz, çıkarsız, tertemiz, gerçek bir sevgi... Aslında benim yolculuğum her sabah sınıfa girip sizlerle göz göze gelince başlıyor sevgili yavrum... Her biriniz ayrı diyarlara açılan gizemli birer kapı gibisiniz âdeta. Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.” KÜBRA AKABALI
Gebze Mehmet Alp Tiryaki İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği görevine devam eden Sezer Ortadağ’ın öğrencileri ile yakından ilgilenmesi, sadece teorik anlamda değil, uygulamalı olarak da öğrencilerine dersler vermesi veliler tarafından büyük takdir topluyor.

Görev süresince Minik Notalar kuşağı ile tanınan Sezer Öğretmen, örnek alınacak eğitimlerine devam ediyor. Öğrencileri ile sadece teorik olarak değil, hayata dair de dersler işleyen Sezer öğretmen, okulun son gününde sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir mesaj paylaştı. Yüzlerce beğeni alan paylaşım, velilerin takdirini topladı. İşte Sezer Öğretmen’in o paylaşımı; “Bu yıl en çok etkilendiğim durum;  Sevgili Öğrencim Kardelen... Birkaç ay önce zatürre teşhisiyle hastaneye yatıp tedavi görmeye başlamıştı. Onu ziyarete gittiğim gün yattığı yataktan doğrulup koskocaman gülümsemesiyle ayakucunu işaret edip: ‘ Öğretmenim, buraya oturabilirsiniz’  demiş ve yüreğimi yerinden oynatmıştı. Neyse ki kısa sürede iyileşip aramıza dönmüştü.

HEPİNİZİN YOLU AÇIK OLSUN

Her akşam okul çıkışı bana sarılıp öyle evine gider Kardelen. Peki, burada bitiyor mu dersiniz?  Elbette hayır... Arabamı onların evinin önüne park ederim her gün. Okuldan ayrılıp arabama binecekken hep aynı manzara ile karşılaşırım. Kardelen çantasını eve bırakıp hava durumu nasıl olursa olsun arabanın yanında beni beklemektedir... Koşarak gelir ve tekrar sarılır bana. Birkaç kelâm edip yolcu eder beni... Arkamdan el sallarken şu cümlelerini duyarım ve eve varana kadar yankılanır durur kulaklarımda : ‘Yolun açık olsun öğretmenim.’ İşte bunun adı sevgidir... Koşulsuz, çıkarsız, tertemiz, gerçek bir sevgi... Aslında benim yolculuğum her sabah sınıfa girip sizlerle göz göze gelince başlıyor sevgili yavrum... Her biriniz ayrı diyarlara açılan gizemli birer kapı gibisiniz âdeta. Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.”

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.