19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SGK'dan protez Kolaylığı

Ekonomi 11.09.2017 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SGK'dan protez Kolaylığı

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği'nde yapılan değişiklikle, gazilerin ortez ve protez temininde yaşadıkları sorunlar ortadan kaldırılırken, gazilerin ve güvenlik korucularının tedaviye erişimine kolaylık getirildi. Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nce temin edilen ortez ve protezlerin bedelleri herhangi bir kısıtlamaya tabi olmaksızın Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Korucular sevk olmaksızın üniversite hastaneleri ve özel hastanelerden sağlık hizmeti alabilecek..

 Sağlık Uygulama Tebliği'nde yapılan değişiklikle, gazilerin ortez ve protez temininde yaşadıkları sorunlar ortadan kaldırılırken, gazilerin ve güvenlik korucularının tedaviye erişimine kolaylık getirildi. Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nce temin edilen ortez ve protezlerin bedelleri herhangi bir kısıtlamaya tabi olmaksızın Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Korucular sevk olmaksızın üniversite hastaneleri ve özel hastanelerden sağlık hizmeti alabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.