SİAD’lardan Ortak Açıklama!

Gebze 24.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SİAD’lardan Ortak Açıklama!

Gebze’de bulunan SİAD’lar ortak bir basın açıklaması yayımladı.

Zeytin Dalı harekâtıyla ilgili yapılan ortak açıklamada, “Bizler Gebze ve Bölgesinde faaliyet gösteren ve iş dünyasını temsil eden Sivil Toplum Kuruluşları olan; GENÇSİAD, GİRİB, GİV, KAISİAD, MAGİAD, MÜSİAD, TÜKSİAD, TÜMSİAD olarak kamuoyuna sesleniyoruz; Suriye’de yaşanan otorite boşluğu sonucu ortaya çıkan terör örgütleri, Türkiye’ye yakın çeşitli sınır bölgelerinde masum insanları katletmiş ve milletimizin can güvenliğine tehdit oluşturmuştur. Türkiye, kendi sınır güvenliğini sağlamak suretiyle, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım atmıştır. CEVAP VERİLMİŞTİR Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden sağlamak için Afrin’de sınır ötesi harekât başlatmıştır. Oluşan bu tehdit sonucu köklü tarihi boyunca Türk milletinin ve mazlumların özgürlüğünü, can güvenliğini ve şerefini korumak uğruna tüm varlığını seferber etmekten kaçınmayan Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekâtıyla devam eden operasyonlarıyla, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir, vermektedir. DOST VE YARDIM ELİ Başlatılmış olan Zeytin Dalı Harekâtıyla Türk Askeri; başta Afrin olmak üzere terör gruplarına ve destekçilerinin terör devleti hayaline ağır darbe vururken aynı medeniyetin, kültürün, inancın mensupları olarak bölgede yaşayan, komşumuz ve kardeşlerimiz olarak gördüğümüz bölge halkına da dost ve kardeş yardım elini her zaman uzatacaktır. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Dün şehit verdiğimiz askerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza baş sağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. DUALARIMIZ MEHMETCİĞİMİZLE Teröre karşı ortak duruş sergileyen Gebze ve Bölgesinde faaliyet gösteren ve iş dünyasını temsil eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak Zeytin Dalı Harekâtı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun yanında olduğumuzu kamuoyuna duyurur, Allah’tan Mehmetçiğimizi muzaffer kılmasını dileriz.” ifadelerine yer verildi. 
Gebze’de bulunan SİAD’lar ortak bir basın açıklaması yayımladı.

Zeytin Dalı harekâtıyla ilgili yapılan ortak açıklamada, “Bizler Gebze ve Bölgesinde faaliyet gösteren ve iş dünyasını temsil eden Sivil Toplum Kuruluşları olan; GENÇSİAD, GİRİB, GİV, KAISİAD, MAGİAD, MÜSİAD, TÜKSİAD, TÜMSİAD olarak kamuoyuna sesleniyoruz; Suriye’de yaşanan otorite boşluğu sonucu ortaya çıkan terör örgütleri, Türkiye’ye yakın çeşitli sınır bölgelerinde masum insanları katletmiş ve milletimizin can güvenliğine tehdit oluşturmuştur. Türkiye, kendi sınır güvenliğini sağlamak suretiyle, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım atmıştır.

CEVAP VERİLMİŞTİR

Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden sağlamak için Afrin’de sınır ötesi harekât başlatmıştır. Oluşan bu tehdit sonucu köklü tarihi boyunca Türk milletinin ve mazlumların özgürlüğünü, can güvenliğini ve şerefini korumak uğruna tüm varlığını seferber etmekten kaçınmayan Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekâtıyla devam eden operasyonlarıyla, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir, vermektedir.

DOST VE YARDIM ELİ

Başlatılmış olan Zeytin Dalı Harekâtıyla Türk Askeri; başta Afrin olmak üzere terör gruplarına ve destekçilerinin terör devleti hayaline ağır darbe vururken aynı medeniyetin, kültürün, inancın mensupları olarak bölgede yaşayan, komşumuz ve kardeşlerimiz olarak gördüğümüz bölge halkına da dost ve kardeş yardım elini her zaman uzatacaktır. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Dün şehit verdiğimiz askerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza baş sağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

DUALARIMIZ MEHMETCİĞİMİZLE

Teröre karşı ortak duruş sergileyen Gebze ve Bölgesinde faaliyet gösteren ve iş dünyasını temsil eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak Zeytin Dalı Harekâtı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun yanında olduğumuzu kamuoyuna duyurur, Allah’tan Mehmetçiğimizi muzaffer kılmasını dileriz.” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.