Sıcaklık 32 dereceyi bulacak..!

Kocaeli 09.05.2020 - 07:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sıcaklık 32 dereceyi bulacak..!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, yurdun batısı yeni hafta ile ısınmaya başlıyor. Başta İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere hissedilen sıcaklıklar batıda yaz aylarını aratmayacak. İzmir'de hava 32 dereceye, İstanbul ve Ankara'da ise 28 dereceye yükselecek Yurdun büyük bölümünde günlerdir süren yağışlı hava dalgası sona eriyor, sıcaklık yeni hafta ile hissedilir derecede artmaya başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, Marmara Bölgesi başta olmak üzere, Ege, Akdeniz yeni haftaya güneşle başlayacak. Sıcaklıkların ise bazı bölgelerde şöyle olması bekleniyor: İstanbul'da pazartesi günü sıcaklığın 24, salı günü ise 25 dereceye; başta Antalya olmak üzere, Akdeniz sahillerinde 26 ila 28 dereceye; İzmir'de 32 dereceye; Ankara'da ise 28 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Gelecek hafta da sıcaklıkların yurdun batısı dahil olmak üzere mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken İç Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklıklar artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, yurdun batısı yeni hafta ile ısınmaya başlıyor. Başta İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere hissedilen sıcaklıklar batıda yaz aylarını aratmayacak. İzmir'de hava 32 dereceye, İstanbul ve Ankara'da ise 28 dereceye yükselecek

Yurdun büyük bölümünde günlerdir süren yağışlı hava dalgası sona eriyor, sıcaklık yeni hafta ile hissedilir derecede artmaya başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, Marmara Bölgesi başta olmak üzere, Ege, Akdeniz yeni haftaya güneşle başlayacak.

Sıcaklıkların ise bazı bölgelerde şöyle olması bekleniyor:

İstanbul'da pazartesi günü sıcaklığın 24, salı günü ise 25 dereceye; başta Antalya olmak üzere, Akdeniz sahillerinde 26 ila 28 dereceye; İzmir'de 32 dereceye; Ankara'da ise 28 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Gelecek hafta da sıcaklıkların yurdun batısı dahil olmak üzere mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken İç Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklıklar artacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.